Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én fújom fel, vagy mást...

Csak én fújom fel, vagy mást is zavarna?

Figyelt kérdés
Arról van szó, ahogy anyósom az unokájához hozzááll. Már laktunk vele együtt 5 hónapot, akkor sem foglalkozott vele, hazajött munkából és bevonult tv-zni a szobájába vagy újságot olvasni. Elköltözés előtt 2 héttel kezdett el játszani a kislányommal és foglalkozni vele. Most kb. 2 hónapja otthon van, mert nincs állása. Férjemmel megbeszéltük, hogy szól az anyjának, hogy mivel otthon van és ráér, nyugodtan jöjjön unokázni hétköznap is. Ennek már majdnem 2 hete, de nem jött. Belegondolok, hogy anyukámék annyira imádják az unokájukat, hogy minden nap idebuszoznak hozzánk, hogy lássák hogy fejlődik, miket csinál már, ha egy napot nem jönnek, már minden bajuk van. Anyóshoz hétvégente (általában 2 hetente) megyünk, de mindig mi. No jó, most meghívtuk őt is és anyuékat is hétvégére, akkor eljött, de ha a férjem nem tudja őt furikázni kocsival akkor nem jön? Engem ez nagyon bánt. Mi nem vagyunk túl jóba, vagyis egymással szemben megadjuk a tiszteletet a másiknak, de egy régi sérelem ma is köztünk van, de azért az unokájára kíváncsi lehetne! Én örülök, ha nem látom, de az unokája hétvégén se akart odamenni hozzá és sírt, ha meglátta. Anyuékkal meg persze huncutkodik! Milyen nagymama az ilyen?
2009. szept. 10. 14:07
1 2 3 4 5
 31/47 anonim ***** válasza:
70%
Igen, van gyerekem, és sosem vártam el, hogy mások szeressék. Nekem kell szeretni meg apának. Mi vagyunk a család. A kötelélek nem vértől hanem az akarottól függenek. Ha szereti a nagyi akkor örülök. Ha nem jön akkor nem jön, én ugyanúgy szeretem. És ha olyan kedvem van akkor megyek én, de nem akkor amikor ő híV. És nem félek, hogy gonosz leszek, ha nem megyek amikor akarja. Hát szerencsére nincsenek is ilyen problémáim, mert nincsenek elvárásaim, egyszerűbb így az élet.
2009. szept. 10. 15:11
 32/47 anonim válasza:
87%

Nekem kicsit ingerültnek tűnsz.Amúgy persze fontos a családi kapcsolatokat ápolni, de kényszeríteni nem lehet.Ez olyan, ha a párod el akarna hagyni egy másik nőért, nem kényszeríthetnéd hogy maradjon veled, maximum apró trükkökkel próbálhatnád visszahódítani.Az emberek nem őgy működnek, ahogy te elképzelsz valamit sajnos.

Ha nem látogata az unokáját, nem baj.Engem se létogatott nagymamá, apu elhozta ünnepekkor, de inkább mi mentünk.Amikor kicsi voltam arra meg már nem emlékszem.

Szóval ha kicsi úgyse jegyzi meg,ha meg nagyobbacska akkor majd a nagyit is lehet jobban érdekli.

2009. szept. 10. 15:13
 33/47 anonim ***** válasza:
55%

Hát ez OFF lesz. Komolyan mondom olyan válaszok születnek itt, hogy nem csodálom, hogy milyen torz jellemek születnek manapság, hogy az értékrend valahol a mélyben. Mi az,hogy a nagymama nem akarja az unokát? Bassszus! Az én anyám alíg várta,hogy babusgassa az unokát, amikor megtudta,hogy gyereke születik akár a fiának,akár a lányának, madarat lehetett volna Vele fogatni. Mi az,hogy elfogadja az ember,hogy más ember érzelmileg nulla???

Nem értem,hogy lehet olyant kijelenteni,hogy elég a gyereknek az ha az anyja+ apja szereti. Akkor hol fog az a gyerek szeretetben felnőni? Nem mindig van "kéznél" a szülő! Egyoldalú látogatás? " Azt kapsz,amit adsz" Ha engem nem érdekel valaki, akkor nem nyitom rá az ajtót! Az,hogy valaki kényelemből nem megy A-ból a B-be, akkor az az ember 1 embert szeret: Saját magát.

2009. szept. 10. 15:37
 34/47 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon gonosz és rosszindulatú az anyósom... Én akkor vagyok nyugodt, ha nincs a gyerekeim közelében!!! hát ilyen is van....
2009. szept. 10. 15:39
 35/47 anonim ***** válasza:
72%
15.13-as! Akkor ne fogadj el másokat más értékrenddel, hanem szenvedj! Küszködj avval, hogy mindnekit meg változtass, abba az irányba ami szerinted jó! Jó szenvedést! Én sem ismertem nagyanyám, nem tudom miét, de nincs semmi bajom! Az hogy a te anyád várta, nem azt jelenti, hogy mindenki ilyen! Aki szeretne öregkorában, a gyerek felnevelése után magával törődni az érzelmi nulla. Meg az is aki érzelmi nulla akinem nem az unokája a mindene. Szenvedjetek és próbáljatok megváltoztatni... Szenvedjetek, hogy más milyen rossz. Jobb mártírnak lenni, mint elfogadni és a magad dolgával törődni.
2009. szept. 10. 15:50
 36/47 anonim ***** válasza:
59%
*bocs 15.37 15.13 helyett!
2009. szept. 10. 15:56
 37/47 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem te fujod fel! Engem halalba idegesitene,ha az anyosom allandoan odajarkalna hozzank babusgatni gyerekemet. Szerintem ha mindenkinek megvan a sajat elete es idonkent osszejarnuk! Miert hianyzik a jelenlete,ha igy beszelsz rola,h "ha a férjem nem tudja őt furikázni kocsival akkor nem jön?"

Nem ertelek, tipikus kielegitetlen no vagy, akinek semmi sem jo. Nem is csoda,h van koztetek serelem!

34F

2009. szept. 10. 16:18
 38/47 anonim ***** válasza:
81%

Hát..nem tudom. Engem kifejezetten zavarna, ha szüleim meg az anyósom minden nap meglátogatnák az unokájukat. Szerintem, ha 2 hetente látja az unokáját, az teljesen normális. Én szerettem a nagyszüleimet, ők is engem, mégis volt, hogy csak egy hónapban egyszer láttuk egymást.

Én olyan családi életet szeretnék élni a párommal ami a miénk. Ha egy anya ott van körülöttünk mindig, az számomra zavaró. Nem az anyjához mentem hozzá, és nem is neki szültem gyereket.

Szerintem teljesen normális, hogy nincs nálatok minden nap. Inkább a szüleid viselkedését furcsállom. Meg a Tiédet.

2009. szept. 10. 16:18
 39/47 anonim ***** válasza:
82%

A férjed hogy bírja a szüleidet, hogyha minden nap ott vannak? Nem unja még? Én bizony unnám, ha minden áldott nap itt lennének. Mindennap alkalmazkodni, még ha a szüleid is, hozzájuk kell igazítani időben mindent.

Nekem anyósomék nem messze laknak, 2-3 naponta meglátogatjuk őket sétaképpen. Szüleim 120 km-re laknak tőlünk, 2-3 hetente jönnek pár napra. Szerintem ez a normális.

Ne akard ráerőltetni az unokádat a mamára. Főleg ha te sem kedveled.

2009. szept. 10. 16:27
 40/47 A kérdező kommentje:
itt rohadt sok okos ember van, aki baromira nem érti a problémát, de ismeretlenként vagdalkoznak, ócsárolnak. ki honnan tudja, hogy jogosan haragszom-e az anyósomra egy régi sérelem miatt? hogy jön ahhoz, hogy látatlanban ítélkezzen és kielégületlen nőnek nevezzen? ismeri talán az életemet? javaslom nézzen magába, aki magára veszi, hogy ő milyen példaértékű.....
2009. szept. 10. 16:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!