Csak én fújom fel, vagy mást is zavarna?
Nekem kicsit ingerültnek tűnsz.Amúgy persze fontos a családi kapcsolatokat ápolni, de kényszeríteni nem lehet.Ez olyan, ha a párod el akarna hagyni egy másik nőért, nem kényszeríthetnéd hogy maradjon veled, maximum apró trükkökkel próbálhatnád visszahódítani.Az emberek nem őgy működnek, ahogy te elképzelsz valamit sajnos.
Ha nem látogata az unokáját, nem baj.Engem se létogatott nagymamá, apu elhozta ünnepekkor, de inkább mi mentünk.Amikor kicsi voltam arra meg már nem emlékszem.
Szóval ha kicsi úgyse jegyzi meg,ha meg nagyobbacska akkor majd a nagyit is lehet jobban érdekli.
Hát ez OFF lesz. Komolyan mondom olyan válaszok születnek itt, hogy nem csodálom, hogy milyen torz jellemek születnek manapság, hogy az értékrend valahol a mélyben. Mi az,hogy a nagymama nem akarja az unokát? Bassszus! Az én anyám alíg várta,hogy babusgassa az unokát, amikor megtudta,hogy gyereke születik akár a fiának,akár a lányának, madarat lehetett volna Vele fogatni. Mi az,hogy elfogadja az ember,hogy más ember érzelmileg nulla???
Nem értem,hogy lehet olyant kijelenteni,hogy elég a gyereknek az ha az anyja+ apja szereti. Akkor hol fog az a gyerek szeretetben felnőni? Nem mindig van "kéznél" a szülő! Egyoldalú látogatás? " Azt kapsz,amit adsz" Ha engem nem érdekel valaki, akkor nem nyitom rá az ajtót! Az,hogy valaki kényelemből nem megy A-ból a B-be, akkor az az ember 1 embert szeret: Saját magát.
Szerintem te fujod fel! Engem halalba idegesitene,ha az anyosom allandoan odajarkalna hozzank babusgatni gyerekemet. Szerintem ha mindenkinek megvan a sajat elete es idonkent osszejarnuk! Miert hianyzik a jelenlete,ha igy beszelsz rola,h "ha a férjem nem tudja őt furikázni kocsival akkor nem jön?"
Nem ertelek, tipikus kielegitetlen no vagy, akinek semmi sem jo. Nem is csoda,h van koztetek serelem!
34F
Hát..nem tudom. Engem kifejezetten zavarna, ha szüleim meg az anyósom minden nap meglátogatnák az unokájukat. Szerintem, ha 2 hetente látja az unokáját, az teljesen normális. Én szerettem a nagyszüleimet, ők is engem, mégis volt, hogy csak egy hónapban egyszer láttuk egymást.
Én olyan családi életet szeretnék élni a párommal ami a miénk. Ha egy anya ott van körülöttünk mindig, az számomra zavaró. Nem az anyjához mentem hozzá, és nem is neki szültem gyereket.
Szerintem teljesen normális, hogy nincs nálatok minden nap. Inkább a szüleid viselkedését furcsállom. Meg a Tiédet.
A férjed hogy bírja a szüleidet, hogyha minden nap ott vannak? Nem unja még? Én bizony unnám, ha minden áldott nap itt lennének. Mindennap alkalmazkodni, még ha a szüleid is, hozzájuk kell igazítani időben mindent.
Nekem anyósomék nem messze laknak, 2-3 naponta meglátogatjuk őket sétaképpen. Szüleim 120 km-re laknak tőlünk, 2-3 hetente jönnek pár napra. Szerintem ez a normális.
Ne akard ráerőltetni az unokádat a mamára. Főleg ha te sem kedveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!