Csak én fújom fel vagy mást is zavarna anyósom viselkedése? Bővebben lent.
Szia,
szerintem igazad van valamilyen szinten. Nekem sem esne jól, ha a mama ilyenkor hívogatna állandóan. De szerintem ha nem egy házisárkány a mama, akkor miért ne lehetne vele normálisan megbeszélni mint nő a nővel, hogy mikor telefonáljon inkább? De ha a fiától hallaná, akkor lehet hogy jobban venné ki magát a dolog: Figyelj csak anya, ne este hívjál már fel légyszi, mert akkor a családommal akarok lenni, és tudod, hogy mennyit szoktunk beszélgetni. Hívjál napközben, akkor a tiéd vagyok. (valahogy így)
Az én leendő anyósommal mindent meg lehet beszélni, ezért vagyok optimista.
Ha van benne annyi kultúra, hogy jó étvágyat kíván a fiának, akkor szerintem venné a lapot. Nem kell félni tőle!
Lehet, hogy nem szándékosan bunkó! Ha neked nem mondaná valaki, hogy pl az elmosogatott poharat a bal fiókba kell tenni nem a jobba, akkor te nem tudnád magadtól! Ugye?
Üdv: Mimi 25L
Nalunk is van ilyen, hogy rosszkor hivja telefonon a paromat anyos. Ilyenkor soha nem veszi fel a telefont, hanem 1 ora mulva vissza hivja a parom.
Igy mindenkinek jo! Probaljatok ki :))
32/N
Kérd meg a párod, hogy amikor sétálni mentek, hagyja otthon a telefonját. vagy némítsa le/kapcsolja ki. Ennyi. Ebből az anyós is érteni fogja, hogy most NEM alkalmas a hívás.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!