Csak én fújom fel vagy mást is zavarna anyósom viselkedése? Bővebben lent.
Ez nagyon zavaró lehet. De egyszerű a megoldás.
A párodnak kell határozottnak lenni, megmondani, hogy most nem jó, este visszahívja. Csak a párod tudja rendbehozni ezt a helyzetet. Csak legyél vele türelmes, nem lesz könnyű neki, de pár alkalom aztán majd leszokik róla anyósod. Ha máshogy nem megy, akkor amikor hallod, hogy csörög a telefon, bízd rá párodra esetleg a picit, amíg elugrassz valahova, stb. hogy legyen oka letenni a telefont. Párszor így kell beszélgetniük, lehet hogy nem fogja anyós sem élvezni, hogy két szót nem tud váltani akkor éppen.
A mobiltelefont nem kell elektromos póráznak tekinteni és tényleg ki lehet kapcsolni, sőt akár otthon hagyni.
A hívó fél nem látja, hogy te épp mit csinálsz, neked kell arra gondolnod, hogy adott időpontban nem akarsz majd hívást fogadni.
Ismered a moziban felháborodottan a telefonjába suttogót, aki kvázi leteremti a másikat?
: "Moziban vagyok, majd visszahívlak"
Mókás nem? Hisz a hívó nem tudhatja, hogy zavar.
Nézd innen.
Szegény! átérzem a problémádat. Sőt ahogy olvasom felmegy bennem a pumpa! Nekem még rosszabb, mint neked, mert a párom jelenleg az anyjával él és én is a legtöbb időmet ott töltöm velük együtt.
Egyszerűen kibírhatatlan!!!!
Azt ajánlom, beszéld meg a férjeddel, és kérd meg , hogyha ebben az időben telefonál az anyja, akkor mondja neki azt, hogy majd visszahívja.
ááááááááá szegénykém!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!