Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem számomra elviselhetet...

A férjem számomra elviselhetetlenül bánik a kisfiunkkal. Volt már valaki hasonló helyzetben, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Eleven a gyerek,sőtt,még lehet finoman fogalmaztam,de ahogy az apja bánik vele,nekem nagyon fáj..Ha rosszalkodik,ok,nevelje,legyen szigoru,de sokszor a semmiségekért is olyan durván szól rá,szinte eltorzul a feje,ijesztő és sajnos "gyakran" bántja is..A nevelési tanácsadóban azt mondta az orvos hogy a fiu-apa kapcsolatban vannak a gondok,javasolták a büntetést és az apai törődést,szeretet kimutatást.de semmi nem változott,azóta eltelt egy év..szánalmasnak tartom hogy valakinek könyörögni kell hogy magátol játszon a saját fiával,vagy csináljanak közös programokat,vagy hogy egyáltalán szeretgesse..szerintem nem is szereti őt.már a váláson gondolkozok,csak nem tudom hogy a gyerekkel jot teszek-e,mert ezektől a dolgoktol függetlenül,ragaszkodik az apjához
2013. febr. 21. 11:45
1 2 3 4 5
 31/48 A kérdező kommentje:
ha visszaolvasol irtam hogy az én hibám is hogy ilyen,de itt nem az volt a lényeg hogy egy 6éves gyerek mit tesz mit nem vagy hogyan viselkedik,mert bármit is tesz,olyat nem tud egy ilyen kis gyerek hogy a szülő vagy bármilyen felnőtt bántsa!!!!!!!!!és itt nem csak már az én fiamról van szó,hanem bármilyen ártatlan gyermekről,akiket bántalmaznak valamilyen modon!és a kérdés ,a téma az volt hogy durva vele az apja !az pedig hogy igy regáltam le,az leginkább a nyelvölögetésedre irányult de ezt nem fejteném ki bővebben
2013. febr. 21. 13:24
 32/48 anonim ***** válasza:
100%
Én is úgy nőttem fel, ahogy most a te fiad, pontosan ugyanígy, vagy talán annyival volt rosszabb a helyzetem, hogy apám nem vetette meg az alkoholt sem. Szerintem válj el. Én már rég kiábrándultam volna a férjemből, mert az egyszerűen szánni való, ha valaki ennyire nem tudja kezelni az indulatait. Főleg úgy, hogy egy nála jóval kisebb, törékenyebb emberkén bosszulja meg a napi sérelmeket, aki nem tehet semmiről, csak világra jött. Ez nagyon gusztustalan és illúzióromboló, képtelen lennék egy ilyen embert szeretni. A fiaidnak sokkal kisebb törést fog okozni egy válás, mint az, hogy ilyen légkörben nőnek fel. Nekem anno nem váltak el a szüleim és nagyon sok problémám van. Hiába fegyelmeztek itthon mindenért, azt kell, hogy mondjam, hogy nem tanultam meg semmit, mindent a saját káromon kellett megtapasztalnom, mert itthon apám nem beszélgetett velem soha, csakis kizárólag fegyelmezett. Ne tedd ki ilyeneknek a gyerekeket.
2013. febr. 21. 13:33
 33/48 anonim ***** válasza:
100%

Látod kedves kérdező?

Aki át élt ilyen dolgot, az felnőttként is csak azt tudja tanácsolni hogy válj el!

talán azért mert nagyjából el tudjuk képzelni mit él át a fiad most.

Ne gondold hogy "kicsi még és elfelejti" Megmaradnak ezek az emlékek egész életében!

2013. febr. 21. 13:38
 34/48 anonim ***** válasza:
100%
A férjed bántja a gyerekedet fizikailag és lelkileg is. Nem értem minek vagy még vele, mit akarsz, hogy a kisfiú lelki nyomorék legyen?
2013. febr. 21. 13:42
 35/48 A kérdező kommentje:
igen tudom hogy ezt kell tennem és meg is fogom tenni,de először orvos és ő segithet talán most is és majd az elválásnál is a fiamnak és nekem is.igazábol nem is tudom mire várok,hogy nagyon megüsse vagy nem tudom:/talán az az 1-2 hurkás ütés felejtősebb lehet,inkább lelkileg csinálja ki főleg azzal hogy mindeért hülyézi és belebeszeli hogy ő egy rossz elviselhettelen gyerek.és mind ezt ugy,hogy az a baj hogy észre sem veszi,nem érzi a szavai sulyát.a fő célom mindig az volt hogy együtt mradjunk igy négyen és a gyerekeim családban nőljenek fel és azt hittem majd javul,majd megoldom és kialakul köztük egy jo kapcsolat.a nevelésibe is azt mondták hogy hatalmi harc van köztük és engem két tüz közé tesznek
2013. febr. 21. 13:44
 36/48 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem fog megváltozni a férjed!

Minden nap újabb be nem gyógyuló sebet okozol a fiadnak! igen, Te! Mert megtehetnéd hogy elvélj, de nem csinálsz semmit. Eltelik még néhány év, "majd megváltozik" jegyében, de nem fog változni semmi, maximmm átmenetileg, és minden folytatódik ahol

2013. febr. 21. 13:54
 37/48 anonim ***** válasza:
100%

valamiért nem sikerült befejeznem.

tehát minden folytatódik ott ahol abbamaradt!

2013. febr. 21. 13:55
 38/48 anonim ***** válasza:
26%

Azért igaza van Hawkbillnek abban, hogy ilyen súlyos ügyben itt tanácsot kérni elég nagy baromság. Persze jönnek ide azok, akiket régen vert az apjuk, mit mondanának, válj el, hogyne...mert dúl bennük az indulat. Utálják a saját apjukat. Dögöljön meg a másé is.

Nincs két egyforma eset, elég nagy felelőtlenség itt okoskodni bárkinek is, hogy mi a teendő úgy, hogy látunk itt kb fél A4-es oldalnyi szöveget az egészről.

A másik oldalt még nem is hallottuk.

Engem sosem bántottak a szüleim, és amikor leírom, hogy esetleg a férj nem feltétlen nem szereti a gyereket, hanem tehetetlen és bénán kezeli a helyzetet, akkor lepontoztok. Pedig ez is egy lehetőség.

Valóban egyszerűbb innen a gép mögül kijelenteni, hogy váljon el, egyértelmű. Hajrá. Ne gondolkozzatok. Nyilván minden hozzászólónak meg van a kellő mennyiségű információja ahhoz, hogy megfontol, objektív tanácsot adjon. Érzelmi intelligencia nulla.

2013. febr. 21. 14:02
 39/48 A kérdező kommentje:
most mennem kell,köszönöm mégegyszer a válaszokat,és várom a továbbikat is,ha esetleg valaki volt hasonlo helyzetben.ha esetleg valakit érdekel hogy mit mond a doki kedden,vagy mit javasol,akkor megirom majd:)
2013. febr. 21. 14:05
 40/48 A kérdező kommentje:
utolsó!érdekelt más véleménye vagy tapasztalata,amit "meghallgatok" de ugyis azt teszem majd ami elsősorban a gyereknek jo.ha fel lehetne ide tölteni hangfelvételt,megtenném ha egyszer felvennék egy ilyet és nem irnád hogy hallgassuk meg a másik felet.azt irod itt okoskodnak..lehet!ezért megyeünk el pszhiologushoz,aki megoldani ugyan csak nem fog semmit hisz ahhoz mi kellünk,de talán érti a dolgát és megmutatja a helyes utat
2013. febr. 21. 14:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!