Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?
Sajnos meg vagy lőve!
Talán legjobb lépés most az lenne, ha felszívnád magad és megteremtenéd azt a világot amiben az otthona (méh) megnyugszik.
1 mert lehet a te magzatod és akkor mindent meg kell tenni az ő boldogulásáért
2 nem a te magzatod
Ez esetben is egy nagylelkű ember lettél. Gondolj arra, hogy segítettél egy prücsöknek.
Rettentő nehéz a döntés.
Azt is érthető ha nem léped meg.
Kicsit olyan a helyzet mintha az anya a gyerekét egy pöcébe dobná.
Te vagy aki utána ugrik, kihalássza. De mégis ki lesz szaros?
Te, meg a gyerek:(
Bocsánat a hasonlatért.
Amit írtam nem róla szólna. Ennél lényegesen jobb a cél.
Szerintem már nem tenne tönkre. Ez a pár hét biztosan megedzett.
"Talán legjobb lépés most az lenne, ha felszívnád magad "és megteremtenéd azt a világot amiben az otthona (méh) megnyugszik."
A baba érdekében megtehetem, hogy visszafogadom így nyugotan fejlődhet.
Aztán ha ő megszületetett a sárba tiprom azt a hulladék anyját. Mikor azt hiszi, hogy minden rendben van köztünk, a szeme láttára fogok mással szeretkezni (ami nem megcsalás, hisz csak eljátszom, hogy szeretem), aztán páros lábbal rúgom ki. Így az én lelki békém is helyreáll, mert kamatostul visszaadtam ami jár. Utána pedig mindkettem boldogan élhetünk tovább olyasvalakivel, aki megbecsüln minket. Mindketten tanulunk az esetből, én azt, hogy ne egy csak eltaposásra alkalmas férget válasszak páromul, ő pedig azt, hogy ne legyen k*rva.
Ha ezt megteszed a pici biztosan "meghálálja".
Eddigi tapasztalataim alapján a bosszú csak pillanatokra segít. Helyzetedben érthető, hogy szomjazol rá.
Azért egy mákszemnyi esélyt adj a megbocsátásnak is.
Sok erőt! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!