Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
 111/138 anonim ***** válasza:
17%
fájna, csalódnék, de képes lennék túllépni rajta, ha ennyire rendbe akarja hozni, és szeretem.
2013. márc. 16. 20:55
 112/138 A kérdező kommentje:
Akkor gyenge jellem vagy. Egy megcsalás után már semmi nem lehet ugyanolyan. Saját magammal, de még vele szemben is igazságtalan lennék, ha adnék még egy esélyt neki.
2013. márc. 17. 08:55
 113/138 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs meg a bizalom két ember között akkor a kapcsolat se működhet. Mert folyton kételkedünk és ez miatt nem tudunk boldogok lenni. Ilyenkor sokkal jobb tovább lépni és új életet kezdeni mintsem megkeseríteni egymás életét. A múltat bármilyen nehéz is le kell zárni, és tovább kell lépni. Más választásod nincs kedves kérdező. Lépj tovább és éld az életed.
2013. márc. 17. 11:26
 114/138 A kérdező kommentje:
Attól félek legjobban, hogy enyém a gyerek.
2013. márc. 17. 12:43
 115/138 anonim ***** válasza:
100%

Éppen erről beszéltem korábban. Hogy most haragos vagy és éppen ezért reagálsz ilyen kizáróan és nem sajnálkozol. Pedig hidd el, jót tesz a léleknek, ha kisírod magad és szépen lezárod ezt a kapcsolatot lelkileg is, nem csak fizikailag.

Az pedig teljesen normális, ha még lélekben nem tudtad lezárni, nem tudom a többiek mit okoskodnak. Éppen ez az, hogy szerette a feleségét. Ha nem szerette volna, akkor nem érdekelné mi történt. És ez a reakció is teljesen normális, amit most csinál.

A magzat lelki békéjéért pedig nem hinném, hogy ő bármilyen módon felelős lenne. Nem ő okozta a bajt és nem is ő szítja. Ha átfordítjuk, akkor ő gyakorlatilag mindent megtesz a gyerekért azzal, hogy elhatárolódik a feleségétől.

2013. márc. 17. 16:57
 116/138 A kérdező kommentje:

Bár többet tehetnék érte! Így az első lépéseiről és az első szaváról is csak utólag fogok értesülni. Nem fürdethetem, nem fektethetem le minden nap, csak néha láthatom.

Remélem, hogy nem az én gyerekem, nem bínnám ki.

2013. márc. 17. 18:05
 117/138 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ne gondold.

Attól, hogy egy gyereknek a szülei elváltak még épp úgy kiveheti a részét a nevelésből mindkettő.

Lehet kérni közös felügyeletet is és szerintem ez meg is állná a helyét a bíróságon.

2013. márc. 17. 18:13
 118/138 A kérdező kommentje:
Értem, de egy gyereken osztozkodni, ez rémesen hangzik. Az én fiam jobbat érdemelne.
2013. márc. 17. 18:15
 119/138 anonim ***** válasza:

Ne így képzeld el az osztozkodást, szóval hülye szó ez rá.

Inkább úgy, hogy mind a ketten egyformán vesztek részt az életében és egyformán segítitek őt a fejlődésben.

2013. márc. 17. 18:19
 120/138 A kérdező kommentje:
Ezt mégsem így képzeltem.
2013. márc. 17. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!