Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?
Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
101/138 anonim válasza:
OFF, bocsi:
100. válasz mekkora oltás volt már :D :D
102/138 anonim válasza:
Nem is azt mondtam hogy azonnal indulj. Hanem ha majd jobb idő lesz. Nem tudsz célt érni a cinizmussal. Nálam biztos hogy nem. Segíteni akartam nem pedig beléd kötni. Tudom milyen az mikor becsapnak és elárulnak ahogy azt is tudom mire képes a düh és a harag. Főzz egy jó teát nézz meg egy jó filmet, lazíts tereld el a gondolataidat. Idővel minden rendeződni fog. Elutazni meg akkor is eltudsz ha jobbra fordul az idő. Remélem sikerült segítenem valamit annak ellenére hogy igen makacs és dacos ember vagy.
103/138 A kérdező kommentje:
Jobb ember vagy, mint én, ennyi, nekem nem szokásom csak úgy megbocsátani, mert azon rágódom, hogy ő nem szenved úgy mint én. Tegnap is hívott, hogy jól vagyok e, miért kell ezzel az álkedvességgel még jobban eltaposnia?
2013. márc. 15. 14:30
104/138 anonim válasza:
Nem hiszem hogy jobb ember lennék, mert nekem is több hónap sőt többé év kellett a megbocsájtáshoz. De mióta meg tettem én magam is jobban vagyok. Majd az idő segít. A telefont meg ne vedd fel ha ő hív, vagy kapcsold ki egy időre. Úgy tűnik a feleségednek kicsit lassú a felfogása. Megbocsájtás nem egyenlő a béküléssel. S nem érte kell megtenned hanem magadért.
105/138 anonim válasza:
Szerintem egy ilyet nem lehet megbocsájtani. És nem is kell.
106/138 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék éveket várni, szükségem van egy családra, ami értelmet ad az életemnek. Ezért is haragszom ennyire, az életem értelmét vették el tőlem.
2013. márc. 15. 15:25
107/138 anonim válasza:
Persze hogy így érzel ez természetes, hiszen becsaptak megaláztak elvették az álmaidat. De azzal hogy kapkodsz és haragból döntesz nem érsz el semmit. Olyan mintha egy hajó lennél a viharos tengeren. Hánykolódsz össze vissza és nem tudod sikerül e kikötnöd. Elárulom ki fogsz, amit a lelkedben sikerül rendet raknod, amint tovább lépsz és a sebeid elkezdenek begyógyulni. De ehhez idő kell, tetszik vagy sem. Ez nem olyan dolog hogy csak úgy húzok egy vonalat, hogy eddig ez volt mostantól ez lesz. Amíg ennyi indulat bosszúvágy és sértettség van benned addig ne is számíts arra hogy boldog leszel. De kérdem én tényleg megér ennyit az a nő aki ezt tette veled? Megérdemli hogy emészd magad és idegeskedj miatta? Nem hiszem. Azt se érdemli hogy haragudj rá. A helyedben megmutatnám hogy csak azért is talpra állok boldog leszek nélküled is. Nem kell semmit se tennem, egyszerűen elfelejtelek és kész.
108/138 anonim válasza:
Te sosem szeretted ezt a nőt... De gyanítom mást se fogsz jobban ekkora egoval...
109/138 A kérdező kommentje:
Miért utolsó, te ezt elnéznéd a saját feleségednek?
2013. márc. 16. 11:52
110/138 anonim válasza:
Szerintem pedig igen is szerette, pont azért ilyen dühös és ezért fáj neki ennyire az árulás. Kedves kérdező kívánom hogy legyen rendben minden az életedben, és találjon rád a boldogság. Egy olyan nő oldalán aki megbecsül és nem csap be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!