Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?
Persze értelek én bizonyos szempontból jól jártál és még több benned a harag, mint a szomorúság, de azért később remélem lesz olyan barát, aki melletted áll.
Szóval nem olyan egyszerű, mint amennyire most gondolod. Ez egy hatalmas veszteség. Volt egy álmod, családod, ott volt a szerető feleséged és a születendő kisbabád. Ez pedig egy pillanat alatt kipukkant.
Tehát ezzel csak azt akarom mondani, hogy ezt nem lehet egyik pillanatról a másikra elfelejteni, hanem szépen le kell zárni és tovább lépni. Nyitni más felé és bízni más nőben.
Menni fog, igazából már alakulgat is valami, egy gyönyörű vörös hölggyel.
A feleségemet átlépem, többet nem érdemel, a fiammal pedig minden rendben lesz, hiányt nem fog szenvedni, az egyszer biztos. Persze csak ha egyezik a DNS-ünk. Ha nem, akkor sajnos ő lesz a legnagyobb áldozata az anyja hülyeségének.
Akkor is aggaszt egy kicsit.
Tudom hülyeség, mert nyilván nem ismerjük egymást, de ez az eszméletlen tempó, amiben te haladsz...Később fog előjönni. Szóval olyasmi ez szerintem, mint amikor meghal valakid, és nem gyászolsz, inkább nem törődsz a dologgal. Később pedig borzalmasan fog fájni.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy ne ismerkedj, ismerkedj bátran, de nyugodtan szomorkodd ki magad és ha kell akkor érzelmileg gyászolj. Ezt a kiszemelt nőknek is érteniük kell. Én érteném, pedig 24 éves vagyok, te felteszem idősebb nőkkel ismerkedsz, nekik is meg kell érteniük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!