Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?
Azt gondolom,hogy nem lehet a hormonokra fogni egy ilyen lépést!Ez egyszerűen nem igaz!!!!Én aztán kivántanm a szexet de soha eszembe sem jutott,hogy félre lépjek egyébként sem nem hogy terhesen!!Ez undorító,számomra olyan.mintha bemocskolta volna a babát is!Ne haragudj kérdező,nem akarlak még jobban dühíteni,de nekem sántít ez a sztori,szerintem nem csak egyszeri történet ez...vagyis én nem tudom elképzelni...igaz ettől még lehet!
A terhesség egy "áldott állapot" a feleségedet ezt bemocskolta!Neked kell ezzel megbírkózni..nagyon sajnálom!
Én még ilyet nem is hallottam...az eszem megáll!
Mióta "ismeritek" egymást?
Gyereket te is szeretted volna?
Szüleid azért az megérthetnék, hogy marha pipa vagy.
Másik pasit meg ne keresed, mert ha rosszul néz és elvered akkor abból neked lesz bajod.
Nem volt azzal kapcsolatos kérdésem, hogy megbocsássak e. Nem fogok, ezt ő cseszte el, vállalja a következményeket. Megbánta, akkor mi van? Megtette és csak ez számít. Minden tőlem telhetőt megtettem érte, erre ő félremegy. Magára maradt és egyedül magának köszönheti.
A jóembert meg nem verem meg, hülye lennék, csak bemutatom egy kedves ismerősömnek, aki az adóhatóságnál dolgozik. Ebben több tanulság lesz, mint egy verésben.
Nő vagyok, terhes is voltam, kétszer is. Eszembe sem jutott soha megcsalni a párom.
Terhességi hormonokra rá lehet fogni a hat szelet krémest a hűtőben, de ezt nem.
Bocsi a közbeszólásért utolsó, de ilyenkor nem tudnátok visszaperelni a tartásdíjat?
Ezt nem lehet csalás jogcímén megtenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!