Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/138 anonim ***** válasza:
19%
Ti magán ügyetek ha megcsalt és te nem tudsz megbocsájtani akkor tedd ki, hogy utána mi lesz a gyerekkel kit érdekel. Elvégre nem is biztos hogy a tiéd, de mi van ha mégis. Á semmi baj, majd a párod szeretője felneveli.
2013. febr. 18. 21:52
 42/138 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom,hogy nem lehet a hormonokra fogni egy ilyen lépést!Ez egyszerűen nem igaz!!!!Én aztán kivántanm a szexet de soha eszembe sem jutott,hogy félre lépjek egyébként sem nem hogy terhesen!!Ez undorító,számomra olyan.mintha bemocskolta volna a babát is!Ne haragudj kérdező,nem akarlak még jobban dühíteni,de nekem sántít ez a sztori,szerintem nem csak egyszeri történet ez...vagyis én nem tudom elképzelni...igaz ettől még lehet!

A terhesség egy "áldott állapot" a feleségedet ezt bemocskolta!Neked kell ezzel megbírkózni..nagyon sajnálom!

Én még ilyet nem is hallottam...az eszem megáll!

2013. febr. 18. 22:12
 43/138 Bence_ ***** válasza:
100%

Mióta "ismeritek" egymást?

Gyereket te is szeretted volna?

Szüleid azért az megérthetnék, hogy marha pipa vagy.

Másik pasit meg ne keresed, mert ha rosszul néz és elvered akkor abból neked lesz bajod.

2013. febr. 18. 22:20
 44/138 anonim ***** válasza:
13%
szerintem a megcsalástól még senki nem lesz "féreg", se férfi, se nő. a hűtlenségben nem az a legbosszantóbb, hogy az ember párja mással töltött el egy pásztorórát. hisz mi olyan nagy dolog van abban? csak egy dugás. a hazugságok idegesítőek leginkább, és az együttérzés hiánya. a feleséged viszont gyanakvásod nélkül is őszinte volt és mivel azt írtad, hogy sírt, nyilván meg is bánta. én adnék neki még egy esélyt. szerintem ostobaság, hogy az emberek ennyire kiakadnak a félrelépéseken. az apasági teszt kérése jogos persze, de ezen nem háborog a nő, ha épeszű. én sem háborogtam amikor hasonló helyzetben voltam. amúgy ha a gyerekem apja lépett volna félre a várandósság alatt/előtt/után, és abban a biztos tudatban lettem volna, hogy akkor is engem akar, és a gyermekünket, nem csak gyáva féreg, aki fél lépni, hanem a vágyaival és céljaival tisztában levő férfi, aki mellett amúgy boldog vagyok, biztosan megbocsátottam volna. egy rossz, sérelmekkel terhelt kapcsolatból viszont inkább kiléptem volna. ne indulatból cselekedj!
2013. febr. 18. 22:22
 45/138 A kérdező kommentje:

Nem volt azzal kapcsolatos kérdésem, hogy megbocsássak e. Nem fogok, ezt ő cseszte el, vállalja a következményeket. Megbánta, akkor mi van? Megtette és csak ez számít. Minden tőlem telhetőt megtettem érte, erre ő félremegy. Magára maradt és egyedül magának köszönheti.

A jóembert meg nem verem meg, hülye lennék, csak bemutatom egy kedves ismerősömnek, aki az adóhatóságnál dolgozik. Ebben több tanulság lesz, mint egy verésben.

2013. febr. 19. 06:39
 46/138 anonim ***** válasza:
22%
hát megáll az eszem. én ilyet még életemben nem hallottam? hogy lenne már a hormon? nem a hormon hoz döntéseket! :( de azért ha szeret ne dobd ki. Nem mindenki lép félre újra!
2013. febr. 19. 08:13
 47/138 anonim ***** válasza:
90%

Nő vagyok, terhes is voltam, kétszer is. Eszembe sem jutott soha megcsalni a párom.

Terhességi hormonokra rá lehet fogni a hat szelet krémest a hűtőben, de ezt nem.

2013. febr. 19. 10:39
 48/138 anonim ***** válasza:
100%
Nőként olvasni ilyet szörnyű, de én ebben az esetben mindenképpen a baba megszületése után azonnal apaságit kérnék, pár ismerősöm kegyetlenül pórul járt így volt, valaki aki 16 év után tudta meg, a férjem 19 év után, hogy nem az ő gyereke, és jócskán fizettek tartásdíjat mindent!
2013. febr. 19. 14:29
 49/138 anonim ***** válasza:
100%
Előző vagyok utolsó mondatom, a férjem előző feleségéről van szó!
2013. febr. 19. 14:30
 50/138 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi a közbeszólásért utolsó, de ilyenkor nem tudnátok visszaperelni a tartásdíjat?

Ezt nem lehet csalás jogcímén megtenni?

2013. febr. 19. 15:08
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!