Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/138 A kérdező kommentje:
Nem kérdezek tőle semmit, csak hogy mikor láthatom a gyereket?
2013. febr. 18. 18:40
 12/138 anonim ***** válasza:
96%

Hányadik héten jár a feleséged? Nagy pocakkal félred.gni elég meredek.

A gyerek biztosan tőled van?

Biztos, hogy félrement?

Teljesen hihetetlennek tűnik nekem.

Vannak ugyan perverz egyének, de azért nem olyan gyakori, hogy egy pasi, más által terhes nőre izguljon.

Sajátjára oké.

Ha tényleg megtörtént, nincs rá mentség.

A hormonok meg főleg nem hozhatók kifogásként.

A megcsalás - bármelyik fél is teszi - teljességgel elítélendő.

N

2013. febr. 18. 18:40
 13/138 anonim ***** válasza:
85%

Én is azon gondolkoztam, hogy melyik marha dug meg egy terhes nőt????

Jó más az, ha tőle terhes, de könyörgöm, ott van benne valaki más gyerekkezdeménye.

Egyáltalán tiéd az a gyerek?

2013. febr. 18. 18:41
 14/138 anonim ***** válasza:
94%
Miért téged megcsalt a terhes feleséged? Vagy mi a probléma, én sem hallottam még ilyet, legfeljebb azok a nõk megteszik, akik félrek@rnak mindenkivel. Ilyenkor nem tudják, hogy ki az apa.
2013. febr. 18. 18:41
 15/138 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk én tuti szülés után egyenes utam vezetne a bíróágra ahol kérvényezném a DNS tesztet amit nem utasíthat vissza.
2013. febr. 18. 18:43
 16/138 A kérdező kommentje:

Ő mondta, ha hazudott, akkor a humorával van gond. Azt is megmondta, hogy kivel dugutt félre, vele ülön beszédem lesz.

Azt mondja szégyenli, én meg azt, hogy rámrakta a felelősséget, hogy enyhítsen a lelkiismeretén.

Egyébként negyedik hónap, de ha megszületik a gyerek, azonnal kivizsgáltatom, hogy ki az apja.

2013. febr. 18. 18:46
 17/138 anonim ***** válasza:
86%

Ez nagyon morbid, nem hallottam még ilyet és el sem tudom képzelni, hogy egy terhes nő, mással kezdjen, ez életidegen, ahhoz nagyon aljának kell lennie.

Mi a történet?

2013. febr. 18. 18:46
 18/138 anonim ***** válasza:
88%
Szia. Én is kismama vagyok, és bizony ilyenkor tudnak fura dolgokat csinálni a hormonok, de ez nem jogosítja fel, hogy félrelépjen. Én max jobban bőgős vagyok a hormonok miatt, ha valamit akarok az ágyban, ott a férjem, akivel imádjuk egymást. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a babavárással csak takarózik, megcsalt volna baba nélkül is, ha így megtette. Nem sok értelmét látom a kapcsolatnak.
2013. febr. 18. 18:47
 19/138 anonim ***** válasza:
70%

Akivel dugott, azt ismered? Tudja egyáltalán, hogy a feleséged? Illetve azt, hogy terhes?

Nem feltétlenül látszott rajta.

Szóval arra akarok kilyukadni, hogy a pasasnak talán fogalma sem volt a dologról.

2013. febr. 18. 18:48
 20/138 A kérdező kommentje:
Az engem hol érdekel, hogy nem tudta? Nem ismerem, neki munkatársa, de majd megismerkedünk.
2013. febr. 18. 18:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!