Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/138 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a megcsalás undorító akármelyik fél is teszi.Ha hiánya van arra ott van a férje.Nekem is ha bajom van a férjemnek szólok nem másnak!
2013. febr. 19. 17:03
 52/138 A kérdező kommentje:

Hiánya sem lehetett, mert ugyanúgy viselkedtem vele az ágyban is úgyanúgy viselkedtem vele, mint azelőtt.

Éjjel nappal könyörög mindenhol, ahol tud, hogy nem bánom meg, ha még egyetlen esélyt adok neki és a gyereknek is teljes család kell, hát istenkém, ő cseszte el, oldja meg!

2013. febr. 19. 17:09
 53/138 anonim ***** válasza:
32%
azért én sajnálom a nőt. és ha férfi lenne akkor is sajnálnám.
2013. febr. 19. 20:41
 54/138 anonim ***** válasza:
26%
bocsanat de szerintem ulj le vele es kerdezd meg miert tette.nem lehet olyan rossz ember ha bevallotta.oszinte volt.ha szeretted ot hallgasd meg...egyszer es utoljara.szerintem ennyit a gyermekedert tegyel meg.biztos hogy a tied.nem mondta volna el nekeda megcsalast ha nem egyszeri alkalom lett volna...
2013. febr. 19. 22:13
 55/138 A kérdező kommentje:
Nem érdemel semmit. Én szerettem, ő meg megcsalt. Nincs szükségem ilyen nőre. Nem ülök le vele beszélgetni és nem adok új esélyt, egy volt neki, azt eljátszotta, magára vessen.
2013. febr. 20. 06:21
 56/138 anonim ***** válasza:
91%

Végre egy normális férfi.Lelehet pontozni, nyugodtan, hiába terhes a nő, igaza van a kérdezőnek, ő b*szta el.

Majd írd meg mi lett az apasági eredménye.

2013. febr. 20. 15:02
 57/138 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bármilyen nemű csalja meg a házastársát, egyformán disznó dolog, pláne ha már gyerekük is van. Ezt nem lehet a hormonokra fogni, emberek vagyunk, nem ösztönlények.
2013. febr. 21. 11:26
 58/138 A kérdező kommentje:
Távoltartási végzésem is van már, az agyamra ment a picsogásával. Még egyszer zaklat, azt megbánja, megtanítom én neki, hogy a nem az nem!
2013. márc. 11. 06:57
 59/138 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ha kiderül, hogy még is tiéd a gyerek, akkor mi lesz?

Undorító , amit a feleséged művelt az tény és való, de szeretnél a gyerek életében részt venni? Tudod, hogy Ő nem tehet róla, hogy ez most nálatok a helyzet, nem büntetheted vele!Kérlek azt se mond, hogy elperled tőle a gyereket!Akármilyen gerinctelen is a feleséged, akkor is ugyanúgy szüksége van anyára is mint apára!

Ezeket azért kérdem most, mert távol tartásit kértél ellene! Ha tiéd a gyerek akkor akármennyire is utálod a feleséged amiatt, amit veled tett, mindig valami össze fog kötni titeket!A közös gyereketek! Vagy, ha most azt is mondod, hogy akkor nevelje fel azzal akivel félrement, vagy akivel akarja, ha nagyobb lesz mint fogsz neki mondani? Azért nem neveltelek meg nem foglalkoztam veled mert anyád ezt és ezt tette!? Valószínűleg tartom elítélné ezért az anyát! DE téged is, hogy ettől függetlenül akkor is te vagy az apja! Szembe bírnál ezzel nézni?

Talán megoldás lehetne, hogy szépen elváltok. Megmondod a feleségednek, hogy részt szeretnél venni a kicsi életében, de ti kezdjetek új életet külön külön! Ne járjon könyörögni, a békülésért mert hajthatatlan vagy! Ha betartja a szabályokat normális élete lesz a kicsinek, ha nyaggat, a saját gyerekétől marja el az apját!

Ha nem a tiéd, akkor persze ez tárgytalan! Azért vegyél számításba minden lehetőséget!

2013. márc. 11. 11:51
 60/138 A kérdező kommentje:
Hát jó hogy részt veszek az életében, de megtehetem, hogy elküldök érte valakit láthatáskor. Mindenre van megoldás, csak akarás kérdése.
2013. márc. 12. 06:12
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!