Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?
Hiánya sem lehetett, mert ugyanúgy viselkedtem vele az ágyban is úgyanúgy viselkedtem vele, mint azelőtt.
Éjjel nappal könyörög mindenhol, ahol tud, hogy nem bánom meg, ha még egyetlen esélyt adok neki és a gyereknek is teljes család kell, hát istenkém, ő cseszte el, oldja meg!
Végre egy normális férfi.Lelehet pontozni, nyugodtan, hiába terhes a nő, igaza van a kérdezőnek, ő b*szta el.
Majd írd meg mi lett az apasági eredménye.
Kedves kérdező!
Ha kiderül, hogy még is tiéd a gyerek, akkor mi lesz?
Undorító , amit a feleséged művelt az tény és való, de szeretnél a gyerek életében részt venni? Tudod, hogy Ő nem tehet róla, hogy ez most nálatok a helyzet, nem büntetheted vele!Kérlek azt se mond, hogy elperled tőle a gyereket!Akármilyen gerinctelen is a feleséged, akkor is ugyanúgy szüksége van anyára is mint apára!
Ezeket azért kérdem most, mert távol tartásit kértél ellene! Ha tiéd a gyerek akkor akármennyire is utálod a feleséged amiatt, amit veled tett, mindig valami össze fog kötni titeket!A közös gyereketek! Vagy, ha most azt is mondod, hogy akkor nevelje fel azzal akivel félrement, vagy akivel akarja, ha nagyobb lesz mint fogsz neki mondani? Azért nem neveltelek meg nem foglalkoztam veled mert anyád ezt és ezt tette!? Valószínűleg tartom elítélné ezért az anyát! DE téged is, hogy ettől függetlenül akkor is te vagy az apja! Szembe bírnál ezzel nézni?
Talán megoldás lehetne, hogy szépen elváltok. Megmondod a feleségednek, hogy részt szeretnél venni a kicsi életében, de ti kezdjetek új életet külön külön! Ne járjon könyörögni, a békülésért mert hajthatatlan vagy! Ha betartja a szabályokat normális élete lesz a kicsinek, ha nyaggat, a saját gyerekétől marja el az apját!
Ha nem a tiéd, akkor persze ez tárgytalan! Azért vegyél számításba minden lehetőséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!