Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/138 anonim ***** válasza:
94%

Akit ver a férje, az ne csináltasson gyereket vele.

Bocs, de erre nem tudok mit mondani.

Viszont a kérdezőéknél ez nem áll fenn.

2013. febr. 18. 19:02
 32/138 anonim ***** válasza:
91%

Valnek. Szules utan meg azonnal dns vizsgalat h kie a gyerek. A megcsalast nem lehet a hormonokra fogni.

Egy anyuka

2013. febr. 18. 19:04
 33/138 anonim ***** válasza:
91%
Egyébként ki ellenzi, hogy kidobd a feleséged?
2013. febr. 18. 19:06
 34/138 A kérdező kommentje:
Még a saját szüleim is ordibálnak velem, amiért kiraktam a szűrét, de most megnyugtattatok, hogy csak én vagyok hülyékkel körülvéve.
2013. febr. 18. 19:06
 35/138 anonim ***** válasza:
56%

Egy terhes nőt bottal se piszkálna meg egy pasi, aki nem a férje. Kezdjük ott.

Ha mégis, akkor az már vagy régebb óta tart, szóval a k*rva anyját; vagy könyörgött érte.

2013. febr. 18. 19:08
 36/138 anonim ***** válasza:
92%

Jó, akkor már ki is raktad..gondolom meggyőződésből, bármit is mondanak a szüleid, jól tetted.

És a felséged hova ment? Az ő szülei sem értenek téged?

2013. febr. 18. 19:11
 37/138 yuda ***** válasza:
96%

Valóban logikusan az merül fel elsőre, hogy lehet nem is a te gyereked ..és lehet nem is most kezdődött a kapcsolata, hanem hónapok óta tart.

Olyan fura lenne valóban, hogy terhesen kezdene megcsalni...sokkal logikusabb, hogy már régen teszi...bár tudom, nem mindig logikus valami, csak hát elgondolkodik ilyenkor az ember.

Hormonokra egyértelműen nem lehet fogni. Az ember tudatos lény és ha megcsalja a másikat, az nem úgy volt hogy rámesett és azt sem tudom hogy, de megtörtént. Sok apró és tudatos döntés kell az ilyenhez és nem a pillanat hatása.

2013. febr. 18. 19:17
 38/138 anonim ***** válasza:
93%

Ugyan, majd megy a szeretőhöz, ne sajnáld.

Én kb nimfomán lettem a terhesség alatt, a párom már a küszöböt kaparta mert 4hónapig napi 4-5ször szabályosan elkaptam. Ehhez képest más pasit bottal se piszkáltam volna meg, szóval lehet valaki kívánós de attol még az agya legalább a gyereke meg a szerelme(?), ép esze érdekében legyen már a helyén.

2013. febr. 18. 20:00
 39/138 anonim ***** válasza:
88%

En is a nimfomaniat suroltam mindkét terhességem alatt és bizony kivantam mas férfiakat is, de eszembe se jutott, hogy a férjemen kivul barki massal lefekudjek. Ez egész egyszeruen igy tisztességes. Mutassunk tiszteletet a partnerunk és onmagunk irant, a fenébe is!

A gyerekrol (ha a tied) nyilvan gondoskodsz majd, de jol tetted, hogy az asszonyt kiraktad. Ugysem tudnal neki soha megbocsatani, és foként soha tobbet nem tudnal megbizni benne, ugyhogy ez a kapcsolat mar mindenképp halalra van itélve.

2013. febr. 18. 20:37
 40/138 anonim ***** válasza:
100%

35 És akinek terhes nő fétise van?

Jobban jártál,hogy megszabadultál tőle,kérdező.A sok hülye károgását meg engedd el a füled mellett.

2013. febr. 18. 20:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!