Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
 91/138 anonim ***** válasza:
100%
Jó azért kezdesz te is kicsit túlzásba esni. Szabadulj meg tőle, zárd ki az életedből, de nem kell háborút indítani azért.
2013. márc. 14. 12:07
 92/138 A kérdező kommentje:
A gyerekre meg nem gondolok, amíg be nem bizonyosodik, hogy az enyém. Ha nem, akkor elhatárolódok tőle.
2013. márc. 14. 12:07
 93/138 A kérdező kommentje:
Próbálok megszabadulni tőle, ő háborúzik. Én megvédem magam és visszatámadok, hogy lefegyverezzem. Értetlen, normális nő felfogná, hogy vége, de ő kűzd ellenem kminden áron.
2013. márc. 14. 12:11
 94/138 anonim ***** válasza:
72%
Ostobább vagy mint gondoltam, és azzal te boldogabb leszel ha ő szenved. Lehet hogy most így véled, de hatalmas tévedésben vagy. Igazából a soraidat olvasva úgy vélem hogy egy olyan ember vagy aki nem tűri még az ellentmondást sem, nem hogy valaki hibázzon. Gondolom te tökéletes vagy sose hazudtál sose estél túlzásba, mindig a helyzet magaslatán állsz. A lelked dühöng és tiltakozik, a szavaidból pedig süt a harag és a gyülőllet. De minden érzésednél erősebb a dac a konokság és a büszkeség a sértett büszkeség. Egy dolog az hogy azt mondod nem bocsájtok meg mert nem tudok, és egészen más dolog a bosszú had járat. Megcsalt ez valóban szörnyű és gonosz tett volt, de kérdem én te mivel vagy különb nála amíg az ostoba büszkeségeddel meg a kistílű bosszúvágyaddal foglalkozol. Miért nem hagyod békén, nem gondolod hogy ha túlzásba esel akkor egy nap megfogod bánni? Na és ha a tiéd a gyerek, hogy fogsz a tükörbe nézni azzal a tudattal, hogy elbántál az anyjával. Mi van ha tényleg megbánta, és valóban szeret. Ha nem is békülsz ki vele miért nem hagyod békén élni a saját életét? Miért nem foglalkozol inkább az új barátnőddel. Akivel szerintem szintén csak bosszúból vagy együtt, és előbb utóbb ő is sérülni fog. Felnőtt ember beadja a válást és tovább lép, aki gőgös és gyerekes az így viselkedik. Ráadásul ez csak a te szemszöged, a feleségedet nem hallottuk. Az még nem jutott eszedbe hogy minden okkal történik? Te se vagy ám szent.
2013. márc. 14. 14:48
 95/138 A kérdező kommentje:
A válópert már rég beadtam, csak az nem megy egyik napról a másikra. Barátnőm nincs, csak alakulgat. Hagyjam békén a feleségem? Azt nem neki kellene? Ő zaklat, azért vagyok ideges. Nem is gondolnék rá, ha normálisan viselkedne. Akkor jár pórul, ha folytatja! Ha nem, akkor béke van, nem érintkezünk többet és elfelejtjük ezt az elhibázott házasságot.
2013. márc. 14. 18:01
 96/138 A kérdező kommentje:
Mindenáron beszélgetni akar arról, hogy mi mindent megtenne, ha folytatnánk. Elhiszek mindent, de visszacsinálni nem tudja, akkor mit akar!?
2013. márc. 14. 18:14
 97/138 anonim ***** válasza:
69%
Ha nem gondolnál rá nem lennél ilyen dühös. Itt nem az a kérdés ő mit akar hanem hogy te mit akarsz. Ha nem akarsz békülni akkor ne foglalkozz vele, hagyd rá, majd rájön és megunja. Ha meg még te se tudod akkor adj időt magadnak. Miért nem utazol el egy kis időre, veszel ki szabadságot. Talán ha távol lennél tisztábban tudnál gondolkodni. S meg is nyugodnál. Nincs ez még lejátszva, csak vagdalózol közben meg szenvedsz.
2013. márc. 14. 21:41
 98/138 A kérdező kommentje:
Mi nincs lejátszva? Hogy lehetne együtt élni egy ilyennel úgy mégis? Kitudja hányszor dugott félre ezelőtt is, ezután sem fog megváltozni. Vagy éljük nyílt házasságban?
2013. márc. 15. 07:57
 99/138 anonim ***** válasza:
100%
Nem a kapcsolat nincs lejátszva mert annak a bizalom elvesztésével vége lett, ami benned van az nincs még lejátszva. A düh a harag a sértettség. De hidd el idővel jobb lesz, napról napra kevésbé fog fájni az árulás. De csak akkor ha nem kezdesz bosszú hadjáratba. Mert azzal nem csak neki magadnak is ártsz. Újra és újra eszedbe jut mit tett, hogy elárult becsapott. Ez pedig nem jó semmire. Zárd le magadban ezt a dolgot és lépj tovább. Idővel majd ő is tovább lép. Nem ér annyit a dolog hogy tönkre tedd magad, bármilyen sértett és dühös vagy most, mindig van esély rá hogy tovább lépj és újra kezd. Ezért javasoltam hogy utazz el kikapcsolodni egy időre.
2013. márc. 15. 12:16
 100/138 A kérdező kommentje:
Valahogy a hatméteres hótorlaszok nem engedik az utazást.
2013. márc. 15. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!