Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy ha egy...

Miért van az, hogy ha egy férfi megcsalja a terhes feleségét, akkor egy utolsó féreg, de ha a terhes nő lép félre, az be lehet tudni a hormonoknak?

Figyelt kérdés
2013. febr. 18. 18:28
 121/138 anonim ***** válasza:
100%

Hát, ezt megértem. Senki sem így képzeli, nekem elhiheted, de minden helyzetből a legjobbat igyekezünk kihozni.

És tudod az sem lehetetlen, hogy nálad álljon először lábra vagy az apa szót mondja először :)

Attól, ami történt te még lehetsz csodálatos szülő. És szerintem jó apa is leszel.

2013. márc. 17. 18:36
 122/138 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2013. márc. 17. 18:41
 123/138 anonim ***** válasza:
100%

Igazán nincs mit, ez süt :)

Némelyik apa le sem szarja a gyerekét, menekül előle, te pedig az első szavaira gondolsz.

Semmi gond nem lesz ezen a téren.

2013. márc. 17. 18:42
 124/138 anonim ***** válasza:
100%
attól mert a tiéd még nem kell az anyjával is törődnöd. Érte nem tartozol felelőséggel, hiszen ő csalt meg és nem fordítva. Épp elég ha a gyerekkel foglalkozol. Válaszd szét a kettőt. Kapsz majd láthatást, a feleségeddel még csak beszélned se kell vagy legfeljebb néhány szót. De lesz egy csodás gyereked, aki már a családod része lesz. Akit támogathatsz és szerethetsz. Ez sok erőt fog adni, ő lesz az aki majd begyógyítja a sebeidet, attól függetlenül hogy ki az anyja. Idővel minden rendeződni fog.
2013. márc. 17. 22:36
 125/138 A kérdező kommentje:
Szégyen, de felmerült bennem, hogy helyrehozhatnánk. Nem tudom, hogy mi van velem, talán kezd elszállni a haragom. Kicsit hiányzik a feleségem, pedig heteken belül kimondják a válást. Most kell saját magam is porig aláznom! Nem értem. Minden bajom van, szabadságot is vettem ki a hétre, mert úgy érzem, hogy össze fogok roppanni. Pont most. Ostobának érzem magam.
2013. márc. 18. 15:12
 126/138 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy ostoba, amin keresztül mész teljesen természetes. Tudtam hogy a bosszú amiről írtál csak a düh és a harag miatt volt. S ahogy ezek az érzések alább hagytak, helyet kapott a fájdalom a feleséged hiánya. Normális hogy hiányzik hiszen az életed része volt, és sok szép emlék köt hozzá, amit szeretnél vissza kapni, újra élni. A szíved hadakozik az eszeddel, szeretnél is vele lenni meg nem is. Most össze vagy zavarodva. De csak akkor fogad vissza és bocsáss meg neki ha teljes szívedből teszed, mindenféle kétely és bizalmatlanság nélkül, minden tüske nélkül. Teljesen biztos vagy benne hogy nem csal meg újra, képes vagy bízni benne? Miért nem ültök le komolyan beszélgetni egymással, haladtok lépésről lépésre. Ha megint bele ugrassz valamiba csak mert az érzelmeid befolyásolnak valaki sérülni fog. Ezt a dolgot újra fel kell építeni, és a legjobb a bizalommal kezdeni. Különben nem sok értelme van az egésznek.
2013. márc. 18. 17:18
 127/138 anonim ***** válasza:
100%

Látod, ez az, amit korábban mondtam. Hogy ha a haragod elszáll, akkor ilyen leszel.

Ugye vannak barátaid, akikkel ezt megoszd?

2013. márc. 18. 22:20
 128/138 A kérdező kommentje:

Csak olyanok, akik a megbocsátásra és a kibékülésra akarnának rábeszélni.

Olyan nincs, aki semleges tudna maraadni.

2013. márc. 19. 06:15
 129/138 Bence_ ***** válasza:
15%

Barátok lehet azért mondják amit mondanak, mert máshonnan látják a dolgokat. Kívülről.

Csalódottságod belőle.Dühöd magadból fakad. Azért vagy dühös mert félre ismerted a másikat. Ezért fontos feltétel nélkül szeretni mert akkor ilyen helyzetben is szeretni fogod. Hiszen ő nem tett semmi olyat ami eddig nem volt benne. Hozta a saját formáját. Az már egy másik kérdés, hogy akarsz e ilyen emberre élni.

Lehet, hogy a nőnek van valamilyen mentális problémája, azért tette ezt?

2013. márc. 19. 09:27
 130/138 anonim ***** válasza:
Lehetnek bármilyen jó barátaid ők nem tudják mi játszódik le benned, hogy mit érzel. Ezt a döntést neked kell meghoznod egyedül. Csak is neked. Mint azt már írtam bármilyen nehéz is csak az idő az ami segíthet, és az ha megpróbálsz mindent az alapjaitól kezdeni. Ne azért békülj ki vele és bocsáss meg neki mert mások azt mondják igy a helyes, hanem azért mert te úgy érzet a szived mélyéről. Ha egy csepp kétség vagy bizalmatlanság is van benned, akkor ne erőltesd mert abból semmi jó nem sül ki. Inkább várj és hagyd hogy a sors hozza amit hozni akar.
2013. márc. 19. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!