Tényleg lehet fontosabb egy macska a szerelmednél?
E kérdés alapján nagyon elgondolkoztam:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Nekem mindig azok a vénlányok , egyedül élő nők jutnak az eszembe, akiknek senkijük nincs, se férjük, se gyerekük, ezért egy állatot tartanak társként.
Ja már ha itt tartunk te állapítottad meg rólam,hogy nem tudok kapcsolatokat teremteni holott nem is ismersz..
Akkor miről beszélsz? Előbb olvasd el mit írtál előzőleg,mert látom nehéz megjegyezni a dolgokat.
De itt most baromira nem volt szó arról,hogy fuldoklik a macska meg a fiú is és melyiket húzná ki :D:D Én szőrallergiás vagyok,írtam is. Itt arról volt s,hogy egy fiú ,akivel még együtt sem éltek,rögtön azzal kezdi,hogy tüntesse el a macskát ..de bocs a véleményem miatt,hogy leírtam a tényeket,én szedek allergiagyógyszert,és még élek .Lehet,hogy "csak" egy állat,de nem várom el,hogy megváljon tőle,hogyha tudom mennyire fontos neki 6 éve . A gyógyszer és a takarítás pont egy kompromisszum,vagy mint írtam,nálunk a hálóba nem jöhetnek a kutyák pl ez is az.Amiről minden kapcsolat szól,kompromisszum és alkalmazkodás.
Ez a "ne várd el,hogy gyógyszerezze magát élete végéig" duma meg elég műmájer, 20 éve vagyok allergiás és nem haltam még meg.tudjátok ez erre van kitalálva. Én pl virágok,gazok nagy részére is az vagyok,akkor mondtam volna,hogy ne költözzünk zöld övezetbe ,hanem a belvárosban vegyünk egy 50 nmes lyukat,mert én nem akarok orrot fújni nyaranta ???? (amit nem teszek a gyógyszer mellett egyébként ,mégegyszer és utoljára leírom) . Mintha valami halálos kór lenne,úgy állította be a legtöbb ember . Ez csak sima nyavajgás és kész. Soha nem állítottam volna ilyen válazstás elé a páromét. A kérdezőé is tudta,hogy van macskája,ennyi. Csak simán sz@rik rá,hogy a másiknak fontos az az állat. Az meg nevetséges,hogy "gyerekkori trauma miatt" fél a macskáktól,egy felnőtt,értelmes ember .
79%
ezeknek hiába magyarázod, befásultak már,mert mindig otthon vannak a gyerekkel és a gép előtt ülnek.
Ez irónikus,ebbe még bele sem gondoltam,de mennyire igaz. Az "alap" követelmény gondolom,hogy óvszert húzni ne kelljen,a kényelmeért cserébe meg a kérdezőt tegyük ki a trombózis,hormonzavar,érszűkükület,depresszió vezsélyének .
Az antihisztamin mellékhatása meg egy kis álmosság maximum .
Igen, nekem is hisztizett az exem, hogy jaj ő nem akar gumit, addig csinálta míg el kezdtem gyógyszert szedni. Aztán kaptam 20-on éves fejjel egy mélyvénás trombózist, majdnem belehaltam... azóta meg szedhetek véralvadás gátlót, meg egy csomó problémám lett...
Nahh ehhez képest az allergia gyógyszer semmi...
Lehet bizony. Nemcsak macska, kutya, vagy papagáj, kanári is vagy bármilyen állat.
Nem csak vénlányok tartanak macskát, és nem gyerek és férj helyett, hanem férfiak is. Nagyon sok olyan ember van, akinek a kedves édesanyja olyan önző dög volt, mint itt az egyik kérdésnél az egyik hölgyemény, aki egy (sic!) éves gyereket akar lerúgni, csak azért, hogy nyaralni mehessen. És még megkérdezi, hogy önzés-e...
Ennek folyományan lehet az, hogy az úgynevezett ősbizalom sérül vagy eltörik (úgy kb. fél és egy éves kor közötti elhagyattatás miatt), akkor sokszor erősebb kapcsolat alakul ki állattal, mint emberrel, mert az adott ember jobban bízik egy kutya vagy egy macska szeretetében, ragaszkodásában, mint egy emberében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!