Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lehet fontosabb egy...

Tényleg lehet fontosabb egy macska a szerelmednél?

Figyelt kérdés

E kérdés alapján nagyon elgondolkoztam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nekem mindig azok a vénlányok , egyedül élő nők jutnak az eszembe, akiknek senkijük nincs, se férjük, se gyerekük, ezért egy állatot tartanak társként.

2013. febr. 13. 10:57
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
39%
Értelmetlen a kérdésed.
2013. febr. 13. 13:34
 42/59 anonim ***** válasza:
akkor olvasd el még sokszor, hátha felfogod.
2013. febr. 13. 13:35
 43/59 anonim ***** válasza:
0%
Hihetetlen mekkora a pofád :D Gondolom a kutyádon éled ki a vágyaidat mert csajod/pasid biztos nincs...
2013. febr. 13. 13:36
 44/59 anonim ***** válasza:
60%

Én is kiakadtam a kérdésen :)) ott is válaszoltam 2x-3x is, de rájöttem, széllel szemben vizelni nem lehet :)) az illetőnek az a meggyőződése, hogy a macska és a párja egyenlőek azon a bizonyos "mérlegen" akkor ez van...Őszintén tudom sajnálni, mert soha nem lesz értékes párkapcsolata...:(

Én egy pillanatig nem gondolkodnék ilyen helyzetben. És itt most nem arról van szó, hogy kidobnám a macskát, de keresnék neki egy helyet ahol el lehet.

Az meg, hogy egy napon emlegetnék egy macskát és a páromat, teljesen kizárt! Egy kis opportunista állatért a szerelememet, gyermekeim apját...atya gatya.

Ma du. el is mesélem a páromnak, kíváncsi leszek a reakciójára :D

2013. febr. 13. 13:37
 45/59 anonim ***** válasza:
91%
ne magadból indulj ki, légyszíves. :) pont nem jött be.
2013. febr. 13. 13:38
 46/59 anonim ***** válasza:
48%

az ilyen 71%-os emberekhez hasonló valamik...

kb annyit érhettek az életben,hogy szültek egy gyereket. jobb esetben pedig,minden nő tud.

2013. febr. 13. 13:41
 47/59 anonim ***** válasza:
32%

Itt az a probléma, hogy akik szerint egy állat többet ér bármelyik embernél, akár egy gyereknél, azoknak súlyos pszichés és önértékelési problémájuk van. Persze ezt nem ismerik fel, inkább szajkózzák, az állat egyenrangú velünk. Aki a macskáját/kutyáját többre tartja bárkinél, az azért van mert nem képes egészséges emberi kapcsolatokat kialakítani. Persze szerintük ez a másik ember hibája és mert az egész emberiség romlott, véletlenül sem magukban keresik a hibát.

Én is imádom az állatokat. Nem tartom magam felsőbbrendűnek és nem dobnék ki egy állatot sem az utcára.

2013. febr. 13. 13:45
 48/59 anonim ***** válasza:
37%

71%-os milyen okos lettél hitelen, jó sokáig tartott ezt leírnod. Közben googleztad a szavakat, ugye?

Vannak barátaim, 5éve barátom, tök jól élek és a kutyámat többre tartom egy ismeretlen embernél..nálad meg főleg.

Barátom pedig pszichológiát tanul az egyetemen, nem mondta még,hogy hülye lennék.. de rád annál inkább mondaná.

2013. febr. 13. 13:48
 49/59 anonim ***** válasza:
30%
55%-os köszönöm a véleményed. Fantasztikus ember lehetsz, hogy pár mondatból ismeretlenül megállapítod, hogy mit értem el az életben. Javaslom, keress fel egy pszichiátert mert súlyos önértékelési problémákkal küzdesz.
2013. febr. 13. 13:49
 50/59 anonim ***** válasza:
71%
Na jó, befejeztem. Veletek nem lehet beszélgetni. Sajnálom, hogy vannak ilyen beteg emberek :(
2013. febr. 13. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!