Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lehet fontosabb egy...

Tényleg lehet fontosabb egy macska a szerelmednél?

Figyelt kérdés

E kérdés alapján nagyon elgondolkoztam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nekem mindig azok a vénlányok , egyedül élő nők jutnak az eszembe, akiknek senkijük nincs, se férjük, se gyerekük, ezért egy állatot tartanak társként.

2013. febr. 13. 10:57
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
78%
Miért ne lehetne? Csak az nem olyan nagyon nagy szerelem..
2013. febr. 13. 11:00
 2/59 anonim ***** válasza:
38%

Én nem mertem írni ehhez a kérdéshez, mert szinte minden válaszadó elítélte, hogy a vőlegény választás elé állította a lányt.

Én sem értettem soha, hogyan lehet egy állat (főleg egy macsak, aki köztudottam helyhez és nem emberhez kötődik) fontosabb egy embernél.

2013. febr. 13. 11:12
 3/59 A kérdező kommentje:
Én már nem mai gyerek vagyok, családom, unokám is van, de egyszerűen el se tudnék olyat képzelni, hogy egy állat fontosabb legyen számomra akár a férjemnél, akár a gyerekeimnél...pedig szeretem az állatokat, sőt gyerekkoromban macskám is volt, állandóan simogattam, szeretgettem, de még csak eszembe sem jutott volna pl. a szüleim elé helyezni.
2013. febr. 13. 11:18
 4/59 anonim ***** válasza:
89%
az első oldalt olvastam el. a lány azt írja, h menhelyre, utcára természetesen nem tenné ki, de ha sikerül szerető gazdit találni neki, akkor elajándékozza a macsekot. teljesen korrekt. nem érte, min háborodtál fel. túlreagálod, szerintem. a lány tulajdonképpen apait választotta, nem?!
2013. febr. 13. 11:19
 5/59 anonim ***** válasza:
47%
a pasit*
2013. febr. 13. 11:21
 6/59 anonim ***** válasza:
32%

A nő túl érzelgős és nem szereti a faszit. Ez erről szól. Ha szeretsz valakit, nem hogy a macskát kirakod érte, de egyesek a háborúból évtizedekig várták haza a szerelmüket! Ez semmiről nem szól, csak az önzésről. Meg arról, hogy a macskájához kötődik (az, hogy a macska nem hozzá, hanem a kajához, azt nem fogja fel). Mert jajj de cuki, és milyen régóta milyen cuki... szánalmas!

3 év után még gondolkodik rajta! Már otthagytam volna a pasi helyében, réges rég!

2013. febr. 13. 11:26
 7/59 anonim ***** válasza:
68%

Csak azt nem értem, hogy te pl. nem gondolkoztál el köztes megoldáson? Mármint, hogy nem kell a cicának se mennie és a pasinak se? És miért kell elítélni azt a kérdezőt? Nyilván fontos neki a macskája. És nehéz a döntés. Az, hogy hogy dönt végül az az ő saját joga.

Nekünk van kutyánk is, macskánk is, egyiktől se válnék meg senki kedvéért.

A problémát ott ki lehet küszöbölni, hogy ismerkedésnél el kell mondani és kész. Ha valami nem tetszik, nem kötelező további kapcsolatba bonyolódni.

És szerintem igenis a pasi is hibás. Tudta, hogy van a nőnek macskája, elvileg így kellett volna őt elfogadni.

Nem egyből azt kijelenteni, hogy megy a macska, vagy én nem költözök veled össze. Hanem más lehetőséget is számba venni. Pl. a kertben tartott cica. És akkor meg van oldva a probléma.

2013. febr. 13. 11:27
 8/59 anonim ***** válasza:
20%

Én is a pasit választanám,de csak akkor,ha jobban szeretném.

Nekem is van férjem is,macskám is és ha muszáj volna választani,akkor egyértelmű.

Viszont azt kevesen tudják,hogy az allergia lelki eredetű és ha a pasi nagyon akarná,akkor kikezeltetné magát és nem kellene választani.Lehet lepontozni,de kérdezzetek meg egy hozzáértőt,hogy így van-e.

2013. febr. 13. 11:31
 9/59 anonim ***** válasza:
59%

Ez a macska nem hűséges sztori meg nem igaz. Olvastátok és kész? Húha birka ember azt hisz el, amit akar.

Én meg azt is olvastam, hogy egy néni meghalt és amikor megtalálták a macskája ott gubbasztott mellette és később a macska is meghalt, mert elvesztette a gazdiját.

Nem kéne ilyen rohadtul lóellenzősnek lenni.

Az én macskám, ha fölkelek, odajön dörgölőzik, dorombol, puszit ad, eleinte azt hittem a kaja kell neki, de amikor kiöntöttem a kajáját, nem is foglalkozott vele, hanem végig követett az alsó szintre, ahol kávét csináltam magamnak és vissza is követett és nem is tágított mellőlem. Biztos azért, mert csak a kávé kellett neki... Aha

2013. febr. 13. 11:32
 10/59 anonim ***** válasza:
85%

Én azt tudom, hogy boldogtalan vagyok macska nélkül. Volt idő, mikor koliban vagy albérletben laktam, és nem volt macskám, rettenetesen hiányzott. Mindig is volt cica a háznál nálunk, a szüleimnél, imádom őket, családtagnak tekintettük mindig is őket. Tizenévekre vannak macskáink. Ivartalanítjuk őket, nem hagyjuk csámborogni, hogy ha elüti az autó, hát na bumm, majd lesz másik... Nálunk ez nem így megy. Szeretjük a macskát. Nagyon :).

Szóval én nem akarnék macska nélkül élni. Ha ilyen pasival hozott volt össze a sors, szerintem szakító ok lett volna.

Szerencsére a férjem is imádja a macskákat, így most is van 2 és egy kutyus is. Mi így vagyunk boldogok. Ha nem lennének, boldogtalanok lennénk (én biztos). Szóval igenis van ilyen.

2013. febr. 13. 11:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!