Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg lehet fontosabb egy...

Tényleg lehet fontosabb egy macska a szerelmednél?

Figyelt kérdés

E kérdés alapján nagyon elgondolkoztam:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..

Nekem mindig azok a vénlányok , egyedül élő nők jutnak az eszembe, akiknek senkijük nincs, se férjük, se gyerekük, ezért egy állatot tartanak társként.

2013. febr. 13. 10:57
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
70%
Figyi,ez oylan dolog,hogy abban a családban nem egyenértékű a kutya,hanem ÚGY BÁNNAK vele ( bár még az sem,mert nálnuk a gyerekek sem csinálnak amit akarnak ,nem csak nőnek mint a gomba nevelés nélkül) . Nálunk jólneveltek a kutyák,engedelmességi vizsgáik vannak ,és sokat foglalkozunk velük . Egyszerűen úgy értettem,hogy ugyanolyan fontos az állat ,mint a gyerekeim. Értük is aggódok ha betegek ,törődök velük,és felelősnek érzem magam.És nem hajítom ki mint egy zsák szemetet,se nem ajándékozom másnak ,úgy ahogy a gyerekeimet se,semmi pénzért.És mástól sem várom el!
2013. febr. 13. 13:05
 32/59 anonim ***** válasza:
47%

Ez az "ugyanolyan fontos az állat, mint a gyerekem" hozzáállás azért nekem érdekes, vagyis nem annyira értem. Most aki így érez, ha véletlenül valami olyan helyzetet hozna az élet, hogy az állata és a gyereke élete közt kellene dönteni, vacillálna?

Egyébként én is nagyon szeretem az állatokat, imádom őket babusgatni, elkényeztetni és aggódok értük, ha betegek, teljesen összetörtem, mikor az egyik kutyám minden segítség ellenére elpusztult, de szerintem azért nem ugyanolyan, mint egy gyerek. De ez csak az én véleményem.

2013. febr. 13. 13:13
 33/59 anonim ***** válasza:
32%

32-es!"Egyszerűen úgy értettem,hogy ugyanolyan fontos az állat ,mint a gyerekeim. Értük is aggódok ha betegek ,törődök velük,és felelősnek érzem magam.,

Ezek gyönyörüszavak egy ANYA szájából!Gratulálok!

2013. febr. 13. 13:16
 34/59 anonim ***** válasza:
0%
De miért kéne dönteni ? Ha allergiás vagy,igyis ugyis kell a gyógyszert szedni és ennyi. Ha a gyerekem olyan fiatal lenne (nem allergiás semmire egyébként) ,hogy nem lehetne gyógyszerrel kezelni az allergiáját,akkor annyit tennék ,hogy a kutyáknak egy melegebb kutyaházat összehoznánk a kertben,és a lakásba nem jönnének be . A párom régen a hálóba beengedte őket,abban kiegyeztünk,hogy az legyen tiltott terület mert ott sokkal nehezebb takarítani ,de ennyi. Nem vártam el,hogy b@ssza ki őket az utcára,menhelyre,vagy ajándékozza el valakinek
2013. febr. 13. 13:18
 35/59 anonim ***** válasza:
52%

"Ezek gyönyörüszavak egy ANYA szájából!Gratulálok!"

Na kezdődik a "felsőbbrendűek vagyunk az állatoknál"

Az én anyám kidobta a kutyát is, meg engem is.

Na akkor most melyik is a jobb? :)

2013. febr. 13. 13:20
 36/59 anonim ***** válasza:
52%
Ez nem felsőbbrendűség, hanem egyszerűen ha fuldoklik a gyerekem meg a macskám egyszerre, akkor uram bocsá' de nem a macska után kapnék. Ha én ezért kevesebb, gonoszabb és állatkínzó vagyok, akkor sajnálom, ez van.
2013. febr. 13. 13:22
 37/59 anonim ***** válasza:
28%
Én is anya vagyok,számomra a gyermekeim a legfelsőbbrendű lények a világon. Nemhogy egy állattal egyenértékűek!!
2013. febr. 13. 13:25
 38/59 anonim ***** válasza:
42%
Remélem törlik a kérdést mert kezd megint undorító sárdobálásba átmenni a dolog. Az állatartók megint kezdik elvetni a sulykot a "kutyám többet ér a rohadt kölyködnél" kommentekkel.
2013. febr. 13. 13:29
 39/59 anonim ***** válasza:
0%
Vegyél vissza a stílusodból. Normális hangnemben leírtam a véleményemet, mégis engem kezdesz el sértegetni. Szép. Kérlek a gyerekemet pedig ne vedd a szádra ilyen formában. Én sem bántom a te kutyádat...
2013. febr. 13. 13:33
 40/59 anonim ***** válasza:
100%
szerinted egy ismeretlen ember gyereke vagy a saját kutyád?:)
2013. febr. 13. 13:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!