Megítélésed szerint jó ember az apád?
Irigylem azokat, akik ilyen szépeket írnak az apjukról.
Az enyém abszolút nem jó ember, semmilyen értelemben. Tönkretette az anyám és a testvéremmel együtt az én életemet is. Alkoholista, rosszindulatú, nemtörődöm és végtelenül irigy, buta ember. Nem is értem, hogy lehet az apánk, mert mi teljesen mások vagyunk.
Igen!
Mert mindig a legjobbat akarta, és akarja nekünk, önzetlen, segítőkész, és bármit elmondhatok neki, mert soha nem mondja el senkinek.
Nincs káros szenvedélye, és soha nem bántott semmilyen formában, sem lelkileg, sem fizikailag.
Sok választ/kérdést olvasva nagyon szerencsés embernek érzem magam!
21:37 Na, a te apukád előtt le a kalappal! Az ilyen emberek érdemlik meg a tiszteletet! Minden elismerésem!
Utánad következő voltam.
igen is, nem is
alapjában véve jó, mert szereti a családját, sok mindent megtesz értünk, de eléggé szemellenzős, és ha pl. fejébe veszi, hogy nekünk erre vagy arra van szükségünk, akkor is megveszi, ha mondjuk, hogy inkább mást szeretnénk
nincs semmi káros szenvedélye, és eléggé segítőkész, de rettentő fárasztó, mert imád okoskodni, és mindig jobban tud mindent mindenkinél
azt nehezen tudom megbocsátani neki, hogy nem igazán szerette anyukámat, és amikor beteg volt nem támogatta, nem bátorította, és amikor meghalt, nem is igazán gyászolta
ettől függetlenül jó a viszonyunk, de inkább a semlegesbe hajló
rossz embernek nem mondanám, szerintem sokan örülnének, ha ilyen apjuk lenne, olvasva a szomorú hozzászólásokat
Az én apukám egy nagyon nehéz természetű ember.Legtöbbször a hangulata vagyis az alkoholszintje határozza meg, hogy milyen kedvű. Tud normális is lenni, de ha olyanja van, akkor
végtelenül kötekedő, rosszindulatú is tud lenni.
Irigylem azokat, akik meg tudnak beszélni az apukájukkal fontos kérdéseket, hát sajnos az enyémmel nem lehet.
Az idegenekkel rendes, de minél jobban megismeri azt az idegent, egyre kötekedőbb lesz vele és végül már szinte bántó modorú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!