A ferjem mar tobbszor megutott, nagyon agressziv, folleg mikor iszik. Tudom, hogy szeret de megsem tudom megertenni, hogy miert ut meg, ha nem is vagyok hibas. Lehet ennek valami lelki oka is? Nem tudom megertenni.
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:50
21/39 anonim válasza:
Az egyik ismerősömet is üti a férje. Ez a fickó fiatalon alkoholista és impotens. A csaj fűvel-fával csalja, a fél város róla beszél. Egyedül jár szórakozni utazni. Az anyagiak és a vallás az összetartó erő. Te is próbálj megszabadulni egy ilyen vadállattól! Hívd fel a nane egyesületet. Szegény anyám úgy tanított, hogy asszonynak tűrni, szenvedni kell. Ez már manapság nem ildomos.
22/39 anonim válasza:
Miért nem hagyod ott?Engem ha folyamatosan vernének nem azon gondolkodnék hogy miért kapok hanem azon hogy minél hamarabb megszabaduljak tőle.
23/39 anonim válasza:
Mégvalami.Azt írod hogy tudod hogy szeret.Hát rosszul tudod.Ha szeretne tisztelne annyira hogy nem ver.
24/39 anonim válasza:
Sok országban a mai napig természtes, hogy a hár ura elveri az asszonyt, ha valami nem tetszik neki. Itt többen is leírták, hogy mit tudsz ellene tenni. Ha megteszed, megszabadulhatsz tőle. Mellesleg ő nem téged szeret, hanem a piát, és utálja, ha nincs tiszta gatyája. A helyesírásoddal meg nincs semmi baj, szerinted mobilról írtad, de sokan csak beléd akarnak kötni. Hogy miért? Amiért a férjed ver. Csak!
26/39 anonim válasza:
Szerintem ugy gondolja vagy ugy is van hogy o az ur a haznal es nem kapja meg az ot megilleto ellenszolgaltatast. Le kellene ulnod vele beszelgetni, hatha Te is felreertettel valamit az o viselkedeseben.
27/39 Pendulum92 válasza:
Az a "vicc", hogy az ilyen férfiak úgy lenyomják a nő önbizalmát, hogy az azt hiszi, neki ennél több nem jut ,mást úgy sem találna, neki legalább kell...
28/39 anonim válasza:
Sajnállak,a férjed egy beteg állat.Szedd össze magad és lépj le,mert egyszer szeretetből megöl.sok sikert
29/39 anonim válasza:
Hogy kell érteni magyarul azt hogy többször megutött? Lekevert neked néhány pofont?
30/39 anonim válasza:
Válj el tőle!!!!!!!!!!!!! Az ilyen viselkedés nem normális.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!