Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ferjem mar tobbszor megutott...

A ferjem mar tobbszor megutott, nagyon agressziv, folleg mikor iszik. Tudom, hogy szeret de megsem tudom megertenni, hogy miert ut meg, ha nem is vagyok hibas. Lehet ennek valami lelki oka is? Nem tudom megertenni.

Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:50
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
76%
Komolyan még csak meg sem fordult a fejedben, hogy elhagyd? Te se vagy normális...
2013. febr. 9. 19:23
 12/39 anonim ***** válasza:
82%
Ez jobb nem lesz. Menekülj !
2013. febr. 9. 19:24
 13/39 anonim válasza:
87%
Hívd fel a NaNe Egyesületet (www.nane.hu). Biztos tudnak segíteni tanácsokkal a válással kapcsolatos eljárási kérdésekben is.
2013. febr. 9. 19:26
 14/39 anonim ***** válasza:
73%

"De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvető helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínűleg tanulatlan vagy, műveletlen és buta."

Aki a saját feleségét veri annál primitívebb butább ember nem kell.És ilyen nincs hogy ok volna arra hogy megverje a feleségét!

2013. febr. 9. 19:27
 15/39 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem a kérdezőnek esze ágában sincs elválni, csak megkérdezte, mert nem érti, hogy miért veri a férje....meg akarja érteni, és ha már érti, akkor minden rendben....
2013. febr. 9. 19:29
 16/39 anonim ***** válasza:
86%
Kérdezőnek nem az a baja hogy veri a férje..az a baja hogy nem tudja miért.Atyaáég..No comment...
2013. febr. 9. 19:31
 17/39 anonim ***** válasza:
100%
Mindent elmondtak előttem. Ez már nem szerelem, hagyd el. És hiába mondja józanon, hogy legközelebb nem fog előfordulni, úgyis ismét megteszi.
2013. febr. 9. 19:49
 18/39 anonim ***** válasza:
50%
ja hát mi ezt nem érthetjük..szereti...:))Tudod kit érdekelne ennek a nyomoronc pasinak milyen lelki okai lehetnek.Jó ember e iszik is ver is kész főnyeremény.ne félj nem fogják ellopni tőled.
2013. febr. 9. 19:55
 19/39 anonim ***** válasza:
90%
"Nagyon agresszív, főleg, mikor iszik." Ezek szerint akkor is agresszív, ha nem iszik, csak ha iszik, jobban. Hacsak nem tudsz fogalmazni. Nos, szakemberek mondják, nem én találtam ki, hogy alkoholtól is csak az lesz agresszív, akiben benne van a hajlam. De gondolom, Te azzal nyugtatgatod magad, hogy nem ő a rossz, hanem a pia... Valamiért vállaltad az alárendelt szerepet, azért vagy még vele, mert "Mi lenne velem, ha elválnék?" Ha van benned akarat, kitartás, talpra tudnál állni. De nagyon sok nő van, aki ha lép is, ideig-óráig tart csak, végül megint ott köt ki. Vagy azért, mert ezt a mintát látta gyermekként, vagy mert alacsony az érzelmi intelligenciája (is). Az sehogy sincs rendben, ha egy férfi megver egy nőt (és fordítva sincs, mert olyan is van), de valószínűleg-bármit is írjunk itt-, semmit sem fogsz megfogadni belőle Kérdező. Ja igen, csak lelki oka van, a férjed "stikkes". Direkt nem pszichológiai szakkifejezést használtam.
2013. febr. 9. 20:04
 20/39 anonim ***** válasza:
42%

Szia! Én már voltam hasonló helyzetben.

Ha nagyon leegyszerűsítem, részegen elszáll az agya, olyankor azt hiszi, ő a világ ura. És rettentő hülye logikája van. Lehet, hogy a főnöke b.ta fel benne reggel az ideget, de vele ugye nem mer keménykedni, hát rajtad vezeti le. Vagy eszembe jut, hogy 2 évvel ezelőtt azzal a fickóval biztos megcsaltad, és üt.

Ha okot keresel, ilyesmi áll a hátterében, de nem érdemes az okát firtatni- mindig vmi olyasmi, amit épeszű emberrel meg lehet beszélni. A részeg meg nem az :S

Igazuk van azoknak, akik azt mondják, sajnos ez csak rosszabb lesz.

Ha nem akarod elhagyni, akkor állj a sarkadra, és ne hagyd magad! Persze ne akkor kezdj el feministát játszani, mikor agresszívra itta magát! :-)

De ha józan, ültesd le és beszélj vele, higgadtan, indulatok nélkül! Már ez sem lesz egyszerű!

Megoldás lehet az is, ha egy időre elköltözöl, hátha észhez tér.

Csak tudod, az a baj, hogy kicsi az esély, hogy abbahagyja az ivást, arra valahogy mindig találnak okot.

Te ismered, neki is van gyenge pontja, arra kéne hatnod.

De hogy őszinte legyek, ez már vesztett ügynek látszik. Ha az első vagy max a 2.pofon után a sarkadra állsz, még lett volna esély arra, hogy észrevegye magát, de ha már átszakadt a gát és úgy érzi, veled ezt megteheti, mert miért is ne... Értesz?

/Zárójelben: mi szakítottunk./

2013. febr. 9. 20:13
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!