A ferjem mar tobbszor megutott, nagyon agressziv, folleg mikor iszik. Tudom, hogy szeret de megsem tudom megertenni, hogy miert ut meg, ha nem is vagyok hibas. Lehet ennek valami lelki oka is? Nem tudom megertenni.
"De nehéz is tisztelni egy olyan embert, aki az alapvető helyesírási szabályokkal sincs tisztában. Valószínűleg tanulatlan vagy, műveletlen és buta."
Aki a saját feleségét veri annál primitívebb butább ember nem kell.És ilyen nincs hogy ok volna arra hogy megverje a feleségét!
Szia! Én már voltam hasonló helyzetben.
Ha nagyon leegyszerűsítem, részegen elszáll az agya, olyankor azt hiszi, ő a világ ura. És rettentő hülye logikája van. Lehet, hogy a főnöke b.ta fel benne reggel az ideget, de vele ugye nem mer keménykedni, hát rajtad vezeti le. Vagy eszembe jut, hogy 2 évvel ezelőtt azzal a fickóval biztos megcsaltad, és üt.
Ha okot keresel, ilyesmi áll a hátterében, de nem érdemes az okát firtatni- mindig vmi olyasmi, amit épeszű emberrel meg lehet beszélni. A részeg meg nem az :S
Igazuk van azoknak, akik azt mondják, sajnos ez csak rosszabb lesz.
Ha nem akarod elhagyni, akkor állj a sarkadra, és ne hagyd magad! Persze ne akkor kezdj el feministát játszani, mikor agresszívra itta magát! :-)
De ha józan, ültesd le és beszélj vele, higgadtan, indulatok nélkül! Már ez sem lesz egyszerű!
Megoldás lehet az is, ha egy időre elköltözöl, hátha észhez tér.
Csak tudod, az a baj, hogy kicsi az esély, hogy abbahagyja az ivást, arra valahogy mindig találnak okot.
Te ismered, neki is van gyenge pontja, arra kéne hatnod.
De hogy őszinte legyek, ez már vesztett ügynek látszik. Ha az első vagy max a 2.pofon után a sarkadra állsz, még lett volna esély arra, hogy észrevegye magát, de ha már átszakadt a gát és úgy érzi, veled ezt megteheti, mert miért is ne... Értesz?
/Zárójelben: mi szakítottunk./
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!