A ferjem mar tobbszor megutott, nagyon agressziv, folleg mikor iszik. Tudom, hogy szeret de megsem tudom megertenni, hogy miert ut meg, ha nem is vagyok hibas. Lehet ennek valami lelki oka is? Nem tudom megertenni.
Figyelt kérdés
2013. febr. 9. 18:50
31/39 anonim válasza:
Én egy ilyen családban nőttem fel! Idegrendszeri problémáim lettek, szorongásos felnőtt vagyok, és rengeteget kell dolgoznom azon hogy normális legyek lelkileg! Sosem leszek ép teljesen. Ne hagyd hogy a gyerekeid szenvedjenek. Neked sem tesz jót, ha van lehetőséged, költözz el és ne félj a változástól, még ha rosszabbak is lesznek a körülmények, hosszú távon nyugalom lesz. És nem hiszem hogy szeret a férjed. Ha szeretsz valakit akkor te szenvedést okozol neki? Nem szeret, nem vagy több neki egy háziállatnál. Ne haragudj de az ilyen emberek mint a férjed, nem értékelik többre a párjukat a kutyájuknál, tapasztalatból tudom.
32/39 anonim válasza:
Még valami, az én apám józanul egy tündér volt, de ez nem változtatott semmin, tönkretette mindannyiunk életét, és anyukám is fiatalon meghalt, nem élte túl ezt a borzalmas embert. (33-as hozzászóló)
33/39 anonim válasza:
Azért üt, mert egy idióta. Szerencséje van, hogy olyan felesége van aki ezt tűri, sőt talán szereti is, mert ha nem szeretné már rég ott hagyta volna a francba.
34/39 anonim válasza:
Hány éve vagytok házasok ?
Mióta verekszik ?
Mióta iszik ?
Van gyereketek ?
Kinek a lakásában laktok ?
35/39 anonim válasza:
Nem értem miért kell az agresszivitás okát kutatnod. Neked nem elég ha lelkileg megnyomorít és emberi méltóságodban megaláz ? Az ilyen vadállat abban leli örömét ha a környezete retteg töle. Menekülj töle minél elöbb.
www.nane.hu
36/39 anonim válasza:
Igen az hogy egy agressziv hímsoviniszta állat, aki még iszik is. Nem is értem miért akarsz neki mentségeket keresni, és miért tűröd tovább ahelyett hogy lépnél. Hidd el hogy ha vele maradsz csak sokkal rosszabb lesz. Tönkre fog tenni teljesen, tudom hogy nehéz és bizonyára félsz is. De ami történik az nem a te hibát, ő az aki durván bánik veled. Azt meg verd ki a fejedből hogy szeret, mert ez nem igaz. Ha szeretne akkor óvna és nem pedig megverne. Akit szeretünk azt nem bátsuk semmilyen körülmények között. El kell hagynod nincs más lehetőséged, ha normális életet akarsz élni, elhagyod!
38/39 anonim válasza:
Lehet a férje rájött mit írt ide ki és jól megverte.
39/39 anonim válasza:
kérj segítségeget, hívd a rendőrséget, ezt így ne hagyd
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!