Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves fiú vagyok. Anyukám...

17 éves fiú vagyok. Anyukám kidobott otthonról, mert csi9náltattam egy eléggé vallásellenes tetoválást. Mit tudok tenni hogy lenyugodjon?

Figyelt kérdés

most a legajobb barátom szüleinél vok, de ez így nem mehet tovább. itt nem maradhatok. max nagymamámhoz mehetek, de ő meg szintén mérges mert anyukám felhívta, de ő nem dobna ki, csak piszkálna:( megbántam . de egyszerüen nem tudtam már elviselni a sok süketelést, és ezért csináltattam egy ilyen jézusos figurát motoron. tudom hogy gyerekes és bunkó, de 1 gyerek vagyok, 2 elegem lett a vallásból, és a templomosdiból, mert meleg vagyok. mit tudnék tenni?

17f

#vallás #tini #tetoválás #Jézus #kidobtak othonról
2013. febr. 3. 19:52
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
80%

Tudod, Lacika, sok idiótával találkoztam már ezen az oldalon, de hozzád hasonló szerencsétlennel ritkán...

NEM érted, hogy a fiú NEM "beteg", csak szerencsétlen? Miért akarod ráerőszakolni a te Istenedet, mikor az egész botrány azért robbant ki, mert még az anyjáét sem akarta elfogadni? Ha ez az Isten annyira szeretne mindenkit - és nem csak a hozzád hasonló bigott "gyűlésezőket", "jehovásokat", vagy a jóég tudja, honnan szalasztott tanokat vallókat -, elintézi majd az érdekelttel, és ha olyan jóságos, ahogy te írod, megbocsát neki is.

Nem veszed észre magadat? Nem látod, hogy a kutya sem kíváncsi a te bosszúálló, hazug jósággal takarózó, önző Istenedre?

Szállj már magadba, aztán szállj le erről a gyerekről álszent és homofób "tanácsaiddal", foglalkozz valami mással, és ne a kérdező esetleges jövendőbeli gyermekeivel, jó?

Na és még valamit: Te "igazi férfinak" érzed magadat? Nahiszen...

Jézusom... Szegény nevedben mennyi ökörséget tudnak egyesek összehordani!

2014. júl. 2. 18:30
 42/43 anonim ***** válasza:
Mi lett végülis?
2018. febr. 4. 07:20
 43/43 anonim válasza:
100%

A keresztények legtöbbször melegellenesek, és abszolút nem lep meg, hogy egy kidobna egy 17 évest mert meleg. Csak 18 vagyok, szval nem akarok tanácsot adni, de amikor én jöttem rá, hogy meleg vagyok, letörtem. Hetek után elkezdtem elmondani az anyukámnak, ő azt mondta, hagyjam abba ezt, mert melegek nem léteznek és csak egy rossz gyerek vagyok. Azóta el akarok innen menni, de félek az instabilitástól. Egyetemre megyek nemsokára, ott talán találok egy kiutat.

A kérdező remélem jól van.

2022. jún. 22. 09:36
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!