17 éves fiú vagyok. Anyukám kidobott otthonról, mert csi9náltattam egy eléggé vallásellenes tetoválást. Mit tudok tenni hogy lenyugodjon?
most a legajobb barátom szüleinél vok, de ez így nem mehet tovább. itt nem maradhatok. max nagymamámhoz mehetek, de ő meg szintén mérges mert anyukám felhívta, de ő nem dobna ki, csak piszkálna:( megbántam . de egyszerüen nem tudtam már elviselni a sok süketelést, és ezért csináltattam egy ilyen jézusos figurát motoron. tudom hogy gyerekes és bunkó, de 1 gyerek vagyok, 2 elegem lett a vallásból, és a templomosdiból, mert meleg vagyok. mit tudnék tenni?
17f
nekem az a véleményme h egy igazi anya nem dobja ki a gyerekét ilyen dolgok miatt.nem ismerem a kérdezöt de tegyük fel nem lop,csal hazudik, drogozik,fenyegetözik, csak csináltatott egy tetkot meg meleg.meg nyilván egy elviselhetetlen kamasz....
nyilván kapna valami büntetést tölem ,de ki nem dobnám. ahoz ennél többet kell tenni.
valahol ez a szülö hibája is én ugy gondolom.
nyilván az ember engedély nélkül is elmegy tetkot csináltatni nem azt mondom. de ha folyton a vallással tömik mikor egyáltalán nem érdekli. az a baj h a tul vallásos emberek azok tulzásokba esnek és bele akarják verni a gyerekbe a hitüket akár szo szerint is és utána mennem gyonni hogy eröszakos voltam a gyerekemmel szánom bánom aztán megnyugodva folytatja.
nyilván nem tudom miylen élete van a srácnak de nem hiszem hogy egy igazi szeretetben teljes család...
Ha jól tudom, a szüleid, törvényes gondviselőid nem dobhatnak ki téged otthonról 17 évesen. Ha nem enged haza, mondd neki, hogy szólsz a rendőrségnek.
Amúgy tényleg elég nagy baromságot csinálták, szóval a következményeket viseld méltósággal.
ma 20:10
az ilyeneket szokták megölni az anyagyilkosok...akik nem tudnak bánni a tinédzserekkel, ti tényleg csak elletek.
Szegénykém :'(
Barátod szüleinek szólni esetleg? Hogy beszéljenek anyukáddal? De tényleg talán az a legjobb, ha bocsánatot kérsz, ha megtört vagy, talán még jobban is sül el, mert hat az ösztöneire... :(
Én ilyenért nem dobtalak volna ki, bár én csak 26 vagyok, de nem fogok soha ilyet tenni a gyerekemmel, csináljon bármi hasonlót.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!