Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 17 éves fiú vagyok. Anyukám...

17 éves fiú vagyok. Anyukám kidobott otthonról, mert csi9náltattam egy eléggé vallásellenes tetoválást. Mit tudok tenni hogy lenyugodjon?

Figyelt kérdés

most a legajobb barátom szüleinél vok, de ez így nem mehet tovább. itt nem maradhatok. max nagymamámhoz mehetek, de ő meg szintén mérges mert anyukám felhívta, de ő nem dobna ki, csak piszkálna:( megbántam . de egyszerüen nem tudtam már elviselni a sok süketelést, és ezért csináltattam egy ilyen jézusos figurát motoron. tudom hogy gyerekes és bunkó, de 1 gyerek vagyok, 2 elegem lett a vallásból, és a templomosdiból, mert meleg vagyok. mit tudnék tenni?

17f

#vallás #tini #tetoválás #Jézus #kidobtak othonról
2013. febr. 3. 19:52
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
0%

"kamaszokról. Egy selejtes gyerek nagyrészt a szülő kudarca..Nyilván van "

Kedves 17-es! Még az a szerencse, hogy te vígasztalod...

2013. febr. 3. 22:52
 22/43 kovpet ***** válasza:
82%

Szegénykém, részvétem. Sajnos a szüleid valláskárosultak.

Ha az én fiam lennél akkor nem lenne ilyen gondod.

2013. febr. 4. 00:43
 23/43 anonim ***** válasza:
100%

ja bocs a selejtest nem fejtettem ki ezt nem rosszbol mondtam ezt a szot használom ha vkinek van vmi beütése,problémája,én is selejtes vagyok XDD

a lényeg h ezek mind lelki eredetü dolgok. ha gyerek agressziv,vagy visszahuzodo ezek is mind általában a családbol hatnak ki rá.ha a gyerek öngyilkos akar lenni akkor sem nála kell keresni a bajt,hanem elgondolkodni a szülönek h ugyan mit rontott el. már ha érdekli a gyereke.

ezek mind javithatók csak megfelelö szülö kéne hozzá.

2013. febr. 4. 07:18
 24/43 anonim válasza:
66%
Kedves kérdező! Amit tettél az hatalmas butaság volt,ahhoz,hogy protestálj a vallás ellen nem lett volna szükséges a tetko. Lehet,hogy többet értél volna el ha megprobalod ezt megbeszélni. Ismered a tékozló fiú történetét? Na te most kb abban a helyzetben vagy csak azzal a különbséggel,hogy téged kiraktak,de ezen kívül a két történet hasonlit egymáshoz. Amit nem értek meg az, anyukád. Nem akarlak megsérteni de talán ő se az akinek a világ elött mutatja magát. Ebben a tettében nem látok se megbocsájtást,se szeretetet és semmi olyant ami azt bizonyítaná,hogy ő egy igaz keresztény. Itt mindkettötöknek változtatnotok kell az életviteletekben, az életfelfogásotokban. Semmi nem különböztet meg kettötöket,te lázadtál a vallás ellen,ő meg lázadozik az ellen ami vagy. Valamelyikőtöknek le kellene szálnia a magas lóról és meg kéne tegye az első lépéseket a másik felé. Légy te az,felnőtt modjára és akkor talán ő is észbe kap és rájön,hogy az alázatosság és a megbocsájtás a legszebb dolog a világon mert ebben a kettőben található a szeretet.
2013. febr. 4. 13:32
 25/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem anyukád majd megenyhül!

Bár én nem dobnám ki a gyerekem egy tetoválás miatt!

2013. febr. 4. 13:56
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

ha Jezus koraban lett volna motor bizony motozrozott vola Jezus.

De mi koze a motoros Jezusnak a meleg szex beallitotsaghoz???

Itt elvesztettem a fonalat.

2013. febr. 4. 14:22
 27/43 kovpet ***** válasza:
57%
Azért majd írd meg, hogy mi van veled, szerintem sokan izgulunk most érted.
2013. febr. 4. 18:24
 28/43 anonim ***** válasza:

9-essel értek egyet! Azt írod gyerek vagy még... vajon hány más témánál verted a melled már, hogy ne kezeljenek gyerekként hiszen már felnőtt vagy!

Ahogy, amilyen stílusban írsz nekem az jön le, nem ez az egyetlen probléma veled! Egy élmény lehet veled együtt élni! Szedesd le magadról azt a szemetet és kérj bocsánatot mindenért (valószínű van miért!).

2013. febr. 5. 13:56
 29/43 anonim ***** válasza:

Én sem örülnék ha a fiam ilyent tenne, de ki nem dobnám. Mondjuk minimum azt mondanám neki:

b+.

De attól még a fiam lenne továbbra is.

Szakmai véleményem pedig:

[link]

2013. febr. 7. 18:52
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
Már bocs hogy ilyet mondok, de ilyet hogy tehet egy szülő? Nekem eszembe sem hutna ilyen! Talán jobb is hogy így történt, próbálj saját lábra állni. Az, akinek egy nap után sem hiányzik a gyereke, annak komoly baj van a fejében...
2013. febr. 8. 11:50
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!