Mi a véleményetek mit kellene tennem? És Kinek van igaza? Valyon meg tud változni értem?
Hm... 100 % -ban azt tanácsolták, hogy tedd lapátra.
Én is csak ezt a 100 % -ot tudom erősíteni.
Úgyse dobja ki.
Csak majd vedd le a neved mikor írod a kérdést, hogy felpofozott, de azt mondta sose fordul elő, ugye nem is fog? Utána meg, folyton ver, hogy hagyjam el?
Mert akkor majd mondjuk, hogy mi megmondtuk.
Persze, hogy csak az utóbbi időben ilyen. Mit gondolsz, mind úgy kezdi, hogy a második nap pofon vág?
Először szépen magához édesget, aztán meg leszel győződve róla, hogy ő valójában rendes, de legalább is megváltozik, meg amúgy se tudod elhagyni, mert akkor megöli magát. Aztán szépen egyre szarabb lesz, te meg nem tudsz kiszállni, mert már nem csak azzal fenyeget majd, hogy magát öli meg, hanem téged is.
Senki nem tud megváltozni senki kedvéért.Senkit nem lehet megváltoztatni.17 évesen NE tűrj neki semmi durvaságot,beszólogatást.Ha most még úgy is érzed,hogy nem tudsz mást elképzelni,hidd el,leszel Te még szerelmes.Már a rángatás,karszorítás is nálam a bántalmazásba tartozik.
Dobd ki!
Hallgass anyukádra,ő az aki mindenkinél jobban szeret,csak jót akar Neked!41/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!