Miért nem tudom elhagyni, ha egyszer elhatároztam, és tudom hogy soha semmi nem fog változni?!
Az eszeddel talán tudod, hogy semmi sem fog változni, de tudat alatt azért ott van benned, hogy hátha felülkerekedik a normális énje. Érted, miattad.
Hát nem fog.
Mert azon gondolkodsz, kinek kellenél, mi lenne veled nélküle, hova mennél hogyan tartanád el magad?
Mert az jár a fejedben, vajon a következő jobb lenne? Biztos mindegyik ilyen. Mert néha megígéri, hogy megváltozik... Mert mit szólna a család. Mert nem hagyhatod el amikor bajban van... Mert neked már úgysem menne ez a párkeresősdi...
Nagyon nehéz lelépni a szikla szélén, és reménykedni, hogy nem töröd össze magad még jobban.
Nem vagy egyedül. Rengeteg kapcsolatot tart össze a megszokás és a félelem a félelemtől.
Rengeteg itt GYK-n is a visszajáró vendég, akinek mindenki a szakítást javasolja, ő mégis marad... mert már megszokta, mert vár a csodára.
Sajnálom, kívánok neked erőt és bátorságot, hogy merj változtatni és a gyerekeid ne ezt az életet vegyék természetesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!