Miért nem érti meg a barátnőm, hogy ez nem fog változni?
Van egy fiam, aki után fizetek tartásdíjat és ezen felül is veszek neki ezt-azt. Úgy gondolom ez az én döntésem, az én fizetésemből megy és marad is bőven.
A mostani barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, szerelmes vagyok belé. Ő úgy gondolja hogy sokat költök a fiamra. Én viszont úgy, hogy ehhez (még) semmi köze.
Hogy közöljem ezt vele finoman? Vagy tényleg engednem kéne neki?
ha? hát ez elég furcsa a barátnődtől. 6 hónap után még akkor is csak nagyon óvatosan szólnék, ha tényleg hülyeségekre költöd (pia, játékgép). nade hogy a gyerekedre? hát ebben tényleg ne változz...
lehet, h sajnos nem a megfelelő emberbe szerettél bele...
9.
8. vagyok és egyébként nincs gyerekem, de egy ilyen beszólás után én azt hiszem, annyira megbántódnék, h nem is nagyon szorgalmaznám, h a nő megismerje a fiamat. ha már eleve így áll hozzá... hát, nem tudom. a nők ilyenkor próbálják elfogadtatni magukat a párjuk gyerekével, nem hogy a kisfiú háta mögött fúrni a gyereket. ez valahogy nagyon nem stimmel nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!