Miért nem érti meg a barátnőm, hogy ez nem fog változni?
Van egy fiam, aki után fizetek tartásdíjat és ezen felül is veszek neki ezt-azt. Úgy gondolom ez az én döntésem, az én fizetésemből megy és marad is bőven.
A mostani barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, szerelmes vagyok belé. Ő úgy gondolja hogy sokat költök a fiamra. Én viszont úgy, hogy ehhez (még) semmi köze.
Hogy közöljem ezt vele finoman? Vagy tényleg engednem kéne neki?
ma 11:17
Az azért elég szomorú, hogy a gyereket "bünteted" az anyja viselkedése miatt! Így te sem vagy jobb, mint az a nő.
Egy gyerek mit tehet arról, hogy milyen az anyja?
Ha valaki gyerekes férfit választ, el kell fogadni, hogy arra is kell költeni, hisz nem annyiból áll az apaság, hogy elküldöm a tartásdíjat.
Egy intelligens ember ezt felfogja, s nem okoz még nagyobb törést a gyereknek!
ma 12:38
Örülök, hogy dolgozol ezen!Muszáj példát mutatnod a gyereknek, ha már az anyáról nem tud. S remélem nem vetted sértésnek az előző válaszom, nem annak szántam.
Szurkolok Nektek!:)
"Havi 30 a gyerektartás. Amit ő feleslegesnek tart az a ruha és az apróságok. Amin most ez kibukott az egy társas volt"
Erre csak azt tudom mondani, remélem szül majd egy gyereket és lesz esélye megtapasztalni egyedül nevelni.
Akkor majd rájön, hogy a kötelező gyerektartáson kivűl milyen jó lenne neki is az apuka 1-2 ruhadarabbal aprósággal még támogatná a gyermekét.
basszus
én 30 000 kapok két gyerekre :-)))
és nagyon kevés
de 1 gyerekre reális összeg pláne ha iskolás
és miért ne vehetnél neki játékot ????
de ötlet :
beszéljétek meg h mondjuk max havi 5000.- szánsz a fiadra pluszban szerintem ha adsz egy keretet neki akkor nem fog kiakadni rajta
amúgy az exem péntektől hétfőig viszi a gyerekeket el havi 2x és ha kell vesz nekik ruhát, ezt azt,
a szülinapjukon se spórol pedig ö nincs eleresztve anyagilag mondtam neki h nem kell meg tudom oldani de ö ragaszkodik hozzá h pl ö vegyen nekik minden évben új iskolatáskát tolltartót
gondolom az anyuka is örül neki h kicsit besegítesz neki pluszban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!