Miért nem érti meg a barátnőm, hogy ez nem fog változni?
Van egy fiam, aki után fizetek tartásdíjat és ezen felül is veszek neki ezt-azt. Úgy gondolom ez az én döntésem, az én fizetésemből megy és marad is bőven.
A mostani barátnőmmel 6 hónapja vagyunk együtt, szerelmes vagyok belé. Ő úgy gondolja hogy sokat költök a fiamra. Én viszont úgy, hogy ehhez (még) semmi köze.
Hogy közöljem ezt vele finoman? Vagy tényleg engednem kéne neki?
" Hogy egyformán költesz e barátnődre és a gyerekedre? "
Ne haragudj, hogy megkérdezem, de Te normális vagy? Látod, olvasod amit írsz? El sem hiszem, hogy valaki képes erre ösztönözni a másikat, már miért költene ugyan annyit a barátnőjére? Komolyan nem is értem. Könyörgöm, a gyerekéről van szó.
6 hónap után ha nem életek együtt akkor semmi köze hozzá
ha együtt éltek és közös kasszán vagytok akkor is max annyi h tudja ennyi ment el
de beleszólása h te mit adsz a gyerekednek meg ha már nem lehet veled -- nincs
Köszönöm a válaszokat
Ő az első lány a válás óta akivel komolyan gondolom. Nagyon belezúgtam és jól elvan a fiammal is. Csak ez a pénz :-(
Havi 30 a gyerektartás. Amit ő feleslegesnek tart az a ruha és az apróságok. Amin most ez kibukott az egy társas volt.
Egy társasjátékon akadt ki legutóbb? Ajaj...
Igazuk van a többiekben. Abban az esetben adnék a barátnődnek igazat, ha közös kasszán vagytok már, együttéltek, s emiatt elmaradnának a csekkbefizetések, nem jutna alapvető dolgokra.
Vagy ha a volt feleséged a gyerektartást nem a gyerekre költené, hanem ő járna el belőle szórakozni, bulizni.
De gondolkodj el azon, ha már most ezt csinálja, mi lesz később. Vagy ha majd születik közös gyereketek.
Nagyon rendet kell tenni ennek a nőnek a fejébe. Fel kell fognia, hogy te annak a gyereknek ugyanúgy az apja maradtál, s fogsz rá költeni.
Kérdező! miért finoman kéne vele közölni?! ha képes a gyerekedre költött pénzbe beleszólni, akkor ez egy ribänc, és ez csak rosszabb lesz. te engeded egy idegen csajnak, hogy beleszóljon a gyerekedre költött pénzbe, csak mert most épp rá áll a farkad?
gondolom a csaj valami jónő, és a kérdező ezt is elviseli, mert jó dugni a csajt.
ha ezt elviseled, akkor jó szär apa vagy.
En soha sem értettem azokat, akik ugy gondolják, hogy fizetik a minimális gyerektartást az anyának és más semmit nem vesznek a gyereknek. Ugy gondolják, hogy ezzel minden meg van oldva.
Nagyon dícséretes (példát vehetnének rolad sokan), hogy ezen felul is a gyermekedre koltesz.
A barátnodnek egyenesen megmondod és ha nem tetszik neki, akkor lelép. Inkább most, mint majd 2-3 év mulva.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!