Hogy mondjam meg anyanak, hogy ne fozzon ilyen edesen? Nem érti meg, minden finomsagot ugy elcukroz, ehetetlen lesz
Figyelt kérdés
nyilvan fozzek en. de szoktam is, de attol meg nem en vezetem a konyhat
neki kéne figyelni.mindenkinek magas a koleszterinje,nekem is
15l
2012. nov. 4. 17:51
1/9 anonim válasza:
-Anya, magas a koleszterinszintünk, kérlek süss kevésbé édesen. Vagy ne süss mindig süteményt, hiába finom, nem egészséges.
De szerintem nem kötelező megenni, vagy a főételeket is elcukrozza? Cukros ktumplifőzelék. :-)
2/9 anonim válasza:
A koleszterin és a cukor az kettő!
3/9 A kérdező kommentje:
sosan is foz
2012. nov. 4. 18:01
4/9 anonim válasza:
állj mellé a konyhába és mondd meg neki, hogy anya, ha valakinek sótlan a kaja, ott van kint a kis sószóró, majd tesz az övébe ha akar. Vagy porcukrot a süti tetejére. Valahogy magyarázd el neki, mert nem lesz jó vége...
5/9 anonim válasza:
Na most akkor édesen vagy sósan?Nem értem!
6/9 anonim válasza:
Sz.rul ízesít, ez a kérdés lényege. Ilyen nehéz megérteni?
7/9 anonim válasza:
Idővel az ember ízlelő bimbói eltompulnak,főleg a dohányosoknak,alkoholistáknak és ha romlottak valakinek a fogai.De szintén változik az íz érzékelés a terhes nőknél és a belgyógyászati betegeknél.A legjobban kedden és csütörtökön tíz és tízenkét óra között érezzük az ízeket három falat erejéig.
8/9 A kérdező kommentje:
finomakat foz,de vagy elsozza vagy elcukrozza
es mindenki tulsulyos szerintem a csaladbol
en 180cmhez 70kg vagyok, tehat csaladban a legvekonyabb
es ez szomoru
2012. nov. 4. 18:40
9/9 anonim válasza:
180 cm-hez TELJESEN TÖKÉLETES a 70 kg!
Beszélgessetek egészségről, betegségről, hozd fel, hogy mit tanultatok, vagy mit olvastál valahol, és szépen vezesd be a témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!