Kezdőoldal » Ételek, italok » Sütés, főzés » Jön át hozzánk a barátom....

Jön át hozzánk a barátom. Anya későn ér haza, én viszont nem tudok semmi finomságot sütni. Az gáz ha kókuszgolyót csinálok a barátomnak?

Figyelt kérdés
Szégyen avagy sem 17 évesen semmilyen sütit nem sütöttem még,viszont a barátomnak szeretnék valami házi készítésű dologgal kedveskedni. Ez lesz az első alkalom hogy jön hozzánk. Vagy vegyek inkább valami rágcsát magunknak ?
2012. okt. 27. 11:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha a kókusz-golyót el tudod készíteni, semmi gond, állj neki, mindent bele. Nagyon fincsi. Jó étvágyat hozzá!
2012. okt. 27. 11:05
 2/7 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem egy pasi sokkal jobban örülne egy jó cigánypecsenyének, sült szalonnával és sültkrumplival. Nem mellesleg jóval egyszerűbb is az elkészítése, mint bármelyik sütinek. És gyorsabb is. A husit kiklopfolni, befokhagymázni, fűszerezni és megsütni kb. 15 perc, legyen kezdőknek 25. Ennyi idő alatt megsül a bevagdosott szalonna és a hasáb is.

Férfinak férfias ételt kell adni, mindnek a hasán vezet az út a szívéhez. :) Mellé persze egy jó pofa sör is dukál.

Le lesz nyűgözve!

2012. okt. 27. 11:07
 3/7 anonim ***** válasza:
39%
Tudod van az a régi mondás hogy"Előbb tanulj meg palacsintát sütni, utána is ráérsz a fiúk után futni!"
2012. okt. 27. 11:09
 4/7 anonim ***** válasza:
53%

Ha 6 előtt vagy körül már nincs otthon vagy már nálad van,akkor bizony vacsit kell neki adni.

Egy spagettit nem nagy dolog csinálni.

Kókuszgolyóval korogni fog a hasa...

2012. okt. 27. 11:25
 5/7 anonim válasza:
50%
Valóban nem kókuszgolyó kell ide. Nem tudsz főzni, és akkor mi van? Emiatt nehogy idegeskedj már, ott a telefon emeld fel rendelj vmi kaját fél órával a srác érkezése előtt. Én a helyedben a gyrost választanám, miután megjött tedd ki a csomagolásból rendes tányérra és kész. Sört én mondjuk nem adnék neki az biztos, de nem árt ha van valami jó borod. Ha emellé még sütit is akarsz akkor csinálj muffint, azt nagyon egyszerű elkészíteni.
2012. okt. 27. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hiába írják a többiek a vacsorát, rendes főtt ételt, hogy azzal kellene megkínálnod, én úgy értelmezem a kérdésedet, hogy kifejezetten édességre gondolsz.

Márpedig ha jól értelmezem, akkor tökéletes a kókuszgolyó. Sokkal többre fogja értékelni, hogy te készítettél valamit, minthogy a boltban vennél rágcsát.

Utána pedig hétvégenként kezdhetsz próbálkozni különböző sütikkel, hogy legközelebb mást tudjál neki készíteni. Mert ugye, ha látja, hogy több féle sütit is el tudsz készíteni, az még nagyobb "siker":)

Vannak sütik, amihez a hozzávalókat csak össze kell keverni, majd beleönteni a tepsibe és megsütni. kezdheted az ilyenekkel a tanulást.

Sok sikert:)

Gratula a szándékhoz:)

2012. okt. 27. 12:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Hagymás zsíros kenyér. Jó sok sör.
2014. jan. 26. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!