Jön át hozzánk a barátom. Anya későn ér haza, én viszont nem tudok semmi finomságot sütni. Az gáz ha kókuszgolyót csinálok a barátomnak?
Szerintem egy pasi sokkal jobban örülne egy jó cigánypecsenyének, sült szalonnával és sültkrumplival. Nem mellesleg jóval egyszerűbb is az elkészítése, mint bármelyik sütinek. És gyorsabb is. A husit kiklopfolni, befokhagymázni, fűszerezni és megsütni kb. 15 perc, legyen kezdőknek 25. Ennyi idő alatt megsül a bevagdosott szalonna és a hasáb is.
Férfinak férfias ételt kell adni, mindnek a hasán vezet az út a szívéhez. :) Mellé persze egy jó pofa sör is dukál.
Le lesz nyűgözve!
Ha 6 előtt vagy körül már nincs otthon vagy már nálad van,akkor bizony vacsit kell neki adni.
Egy spagettit nem nagy dolog csinálni.
Kókuszgolyóval korogni fog a hasa...
Hiába írják a többiek a vacsorát, rendes főtt ételt, hogy azzal kellene megkínálnod, én úgy értelmezem a kérdésedet, hogy kifejezetten édességre gondolsz.
Márpedig ha jól értelmezem, akkor tökéletes a kókuszgolyó. Sokkal többre fogja értékelni, hogy te készítettél valamit, minthogy a boltban vennél rágcsát.
Utána pedig hétvégenként kezdhetsz próbálkozni különböző sütikkel, hogy legközelebb mást tudjál neki készíteni. Mert ugye, ha látja, hogy több féle sütit is el tudsz készíteni, az még nagyobb "siker":)
Vannak sütik, amihez a hozzávalókat csak össze kell keverni, majd beleönteni a tepsibe és megsütni. kezdheted az ilyenekkel a tanulást.
Sok sikert:)
Gratula a szándékhoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!