Szülők, nem bánnátok, ha a gyerekek karácsonyra nem ajándékot vennének hanem sütnének valamit finomságot?
Igazából,ajándékra nemsok pénzem van,életembe nem sütöttem főztem pudingon,teán,rántottán,és virslin kívül semmi mást.
Esetleg valami sütiben gondolkodom.. =D
Bár már a fiammal süthetném:) ő még inkább maszatol:)
Egy gyerektől ez a legszebb ajándék, persze ha nem kényszerből, mert adni kell, henem mert adnád szívből.
Én aminek örülni fogok: ha már tud rajzolni, a rajzának, esetleg a díszeknek, amiket együtt készítünk, gyurmagombócának, gipsz bigyónak, amit az oviban öntenek, nagyobb gyerkőcként ha esetleg karácsonyra segít takarítani, csinál egy kvt, reggelit. És hogy van.
Ha megteheti, tud vásárolni, persze, adhat, de többet ér a közös pillanat, mint a cetli az ajándékon amit vett.
Süti: egyszerű, kezdő fiunak/lánynak: kókuszgolyó
keksztekercs gesztenye masszával. ezeket baromi nehéz elrontani:)
[link] :utolsó kettő
Szerintem egy szülő semminek nem örül jobban!
Nekem 3 fiam van. A legcsodálatosabb szülinapom az volt, amikor ők főztek, ajándék gyanánt. Akkor még gimisek voltak, nem tudtak főzni (ma egyetemisták, már jól főznek)
Az "ajándékebéd" kicsit ízetlen volt, a konyhában ostromállapot alakult ki, kis híján leégett a ház...de gyönyörű volt! Ahogy büszkén tálalták az ünnepi menűt.
Mai napig emlegetjük, csodás volt!
Süss bátran! Bármit, bárhogyan sikerül. A szüleid boldogabbak lesznek ettől az ajándéktól, mintha gyémántot szórnál eléjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!