Szerintetek kiröhögnének ha gördeszkát kérnék karácsonyra?
meg valami jó deszkás cipőt is elviselnék :)
de annyi a géz hogy lány vagyok :|
szerintetek ciki lenne lány létemre ilyeneket kérnem? nem fognak kiröhögni az osztálytársaim? ti mit gondoltok a deszkás lányokról?
tudom,hogy így most hülye kérdés,mde már párszor le is leszbiztek,mert fiús vagyok...és ez gondolom mégjobban rontana az összképen :/
szerintetek?
13l
19 vagyok, lány és van rengeteg deszkás haverom és szépen fokozatosan én is azzá váltam.
nem ciki, a lényeg az hogy jól nézz körül milyen deszkát akarsz, lapot ne vegyél 10ezer alatt és ne szupermarketbe vásárolj, hanem konkrétan erre szakosodott boltban, mert egy teszkós-osanos vacakkal semmire nem mész.
Ha mindig azzal fogsz törődni, hogy másoknak mi a véleménye, akkor nagyon boldogtalan leszel. Jöjjön az a gördeszka!
Tudod, inkább tartsanak leszbinek vagy idiótának, fiúsnak ki tudja még minek, mint hogy a 25. legyek a sorban a tucatgondolkodású, bugyuta osztálytársaim között!!!!
köszönöm :)
meggyőztetek,akkor már le szarom,minek gondolnak,én akkoris deszkát akarok,nem 2 tonna sminket :')
Az, hogy lány vagy, ne tartson vissza a gördeszkázástól. Ha az neked örömet okoz, akkor kérj deszkát karácsonyra.
Csak ne az úttesten, az autók között deszkázz, mert még valaki megcibálja a hajad (jobb esetben. a rosszabbikban elüt).
Az meg ne érdekeljen, hogy mit szólnak az osztálytársaid. Akkor mit fognak majd szólni, amikor mutogatod nekik a deszkás kunsztokat? Gondolom, majd irigykednek, hogy milyen ügyes vagy :-)
ha nem lesz tökigérő hó, akkor miért ne :)
Szerintem kérjél, amit szeretnél, és tényleg ne más véleménye érdekeljen, mert olyan nincs, hogy mindenkinek meg bírjál felelni, ez a tipikus apa-fia-szamár mese, hogy ki üljön a szamárra. Csak magaddal foglalkozzál!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!