Nem gondoljátok, hogy kellene egy olyan kategória is, kinek mit vegyek, szülinapjára, karácsonyra, évfordulóra?
Egyetértek!
Márcsak azért is, mert igazán jó választ arra úgysem fogunk tudni adni, mivel más az ízlés, más az elkölthető keret, és nem tudjuk, hogy annak a családtagnak, barátnak, stb. már mije van, és minek örülne.
Ja, imádom, amikor annyi infóból, hogy pl. nőnek lesz, és 43. szülinapra, elvárják, hogy kitaláljuk, minek örülne. És akkor kap olyan sablonos ötleteket (mert ennyiből másmilyet úgysem lehet adni), amiket a kérdező is simán kitalálhatott volna.
De ha már itt tartunk, kellene olyan kategória is, hogy Önsajnálat, vagy Nyafogás. Mert ilyenből is van szép számmal, az ilyen "Nekem sosem lesz csajom/pasim, olyan rossz egyedül, brühühü, mit csináljak?" meg "Velem senki nem akar barátkozni, nagyon rossz nekem (?)"
Igen, kellene. Viszont nagyon sok ilyesmi kérdés van ami kiveri a biztosítékot.
Ahogy az előző válaszadó is írta, az önsajnálat.
utolsó te meg jó paraszt lehetsz
biztos, hogy te is tettél már fel egy rakat kérdést azzal kapcsolatban, hogy mit vegyél a párodnak, anyádnak, apádnak, testvérednek
ma 09:09
Te meg még nagyobb paraszt mert ezért le parasztozol...
Mi értelme lenne amúgy is,itt felrakod a kérdést ugyan úgy megkapod rá a választ szerintem..nem nem tettem fel itt olyan kérdést hogy mit vegyek a családomnak..általában tudom mit vegyek nekik vagy mire van szükségük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!