3 éve együtt vagyunk 24 éves fiu lesz, mit vegyek a szülinapjára, egybe az évfordulóra?
Figyelt kérdés
20-30 a keret. semmire nem vágyik, mindene megvan, kivéve a ferrari..haha csak nekem nem vicces. Gondoltam wellnessre, de az többe kerül, fORMA 1 vezetésre, de az "csak" 790 ezer forint. Segitsetek ha van ötletetek! Tavaly már elmentünk vacsorázni meg szinházaztunk is. uj ötlet? Ya és hajókázás vidámparkozás sem nyerő mert oktober 28.2009. szept. 4. 09:28
1/4 anonim válasza:
Talán vegyél neki egy parfümöt aminek az illata neki is tetszik!Vagy talán ha szereti a forma1et vagy a focit akkor vidd el és szurkoljatok eggyütt a focin vagy a forma1en!
2/4 anonim válasza:
Bocsánat, de ki ez a fiú neked? Talán már a vőlegényed? Vagy még az se, csak úgy három éve ismeritek egymást? Mert ha nem a hivatalos vőlegényed, ne kényeztesd úgy, mintha te lennél a Rotschild báróné! Mindig többet-és többet fog várni. Legközelebb tényleg egy Ferrait!
3/4 anonim válasza:
ha párod kocsimániás,kocsihoz olyan nincs hogy ne lehetne még mindig venni valamit...
szgéphez is mindig lehet valami újat
plusszban szervezz neki egy szülinapi bulit
(meg ha nem zárkozol el ettől,akkor 1-2 lányt még szexhez ):D
4/4 anonim válasza:
Nálunk a szex a kívánság mindig. Nem kerül sokba, valami sállal megkötözni, végsőkig fokozni az izgalmat...
Porfogót ne vegyél, azt utálják. Egy pezsgő? Vagy valami alkohol. Egy virágcsokor teletűzdelve óvszerrel....Valami számítógépes kütyü....Egyik szülinapra magamról készítettem fotókat és naptárat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!