Nem gondoljátok, hogy kellene egy olyan kategória is, kinek mit vegyek, szülinapjára, karácsonyra, évfordulóra?
A másik - ezt szerintem rendszerint unatkozó nők csinálják (amúgy én is nő vagyok, úgyhogy én mondhatom nyugodtan ::) - hogy belinkelnek valami hírt, általában valami rémséget, és akkor írják hozzá, hogy "Mit szóltok hozzá? FELHÁBORÍTÓ"
Nem értem, hogy ezek mitől kérdések? Ezek csámcsogások bizonyos híreken (aminek sokszor a fele nem is igaz), de ha mindenáron ez a legfőbb szórakozásuk, hát erre valók a közösségi oldalak, szépen ki lehet postolni Facebookra az ilyesmit, és ott megcsámcsogni az ismerősökkel, hogy micsoda emberek vannak.
"utolsó te meg jó paraszt lehetsz
biztos, hogy te is tettél már fel egy rakat kérdést azzal kapcsolatban, hogy mit vegyél a párodnak, anyádnak, apádnak, testvérednek"
Szerintem meg a bunkó kérdezőket kéne már végre szelektálni!
Mit parasztozol le vadidegen embereket,akkora egy tenyeres
talpas bunkó lehetsz!
Ha ennyire zavarnak a kérdések(engem is zavarnak,de nem olvasom el őket max),ne olvasd el őket,vagy lépj tovább!
Majd mindjárt a te tiszteletedre létrehoznak egy külön kategóriát!
Egyesek milyen ráérősek tényleg.
Mindenki azt kérdez itt meg,amit akar,és ott ahol szeretné.
A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.
a te tiszteletedre meg egy halogödröt kéne létrehozni
Tapló gomba!
Tartsd meg magadnak a spóráidat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!