Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem gondoljátok, hogy kellene...

Nem gondoljátok, hogy kellene egy olyan kategória is, kinek mit vegyek, szülinapjára, karácsonyra, évfordulóra?

Figyelt kérdés
Vagy lehet hogy csak én unom, hogy mindig a családi kapcsolatokba kérdezik ezeket meg.
2011. nov. 1. 08:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

A másik - ezt szerintem rendszerint unatkozó nők csinálják (amúgy én is nő vagyok, úgyhogy én mondhatom nyugodtan ::) - hogy belinkelnek valami hírt, általában valami rémséget, és akkor írják hozzá, hogy "Mit szóltok hozzá? FELHÁBORÍTÓ"

Nem értem, hogy ezek mitől kérdések? Ezek csámcsogások bizonyos híreken (aminek sokszor a fele nem is igaz), de ha mindenáron ez a legfőbb szórakozásuk, hát erre valók a közösségi oldalak, szépen ki lehet postolni Facebookra az ilyesmit, és ott megcsámcsogni az ismerősökkel, hogy micsoda emberek vannak.

2011. nov. 1. 11:08
 12/19 anonim ***** válasza:
77%
szerintem elég szánalmas ha valaki annyira nem ismeri a párját/anyját/apját/testvérét/ barátnőjét,stb... h vadidegenektől kérdezze meg mit vegyen neki
2011. nov. 1. 11:56
 13/19 anonim ***** válasza:

"utolsó te meg jó paraszt lehetsz

biztos, hogy te is tettél már fel egy rakat kérdést azzal kapcsolatban, hogy mit vegyél a párodnak, anyádnak, apádnak, testvérednek"

Szerintem meg a bunkó kérdezőket kéne már végre szelektálni!

Mit parasztozol le vadidegen embereket,akkora egy tenyeres

talpas bunkó lehetsz!

Ha ennyire zavarnak a kérdések(engem is zavarnak,de nem olvasom el őket max),ne olvasd el őket,vagy lépj tovább!

Majd mindjárt a te tiszteletedre létrehoznak egy külön kategóriát!

Egyesek milyen ráérősek tényleg.

Mindenki azt kérdez itt meg,amit akar,és ott ahol szeretné.

2011. nov. 17. 17:54
 14/19 anonim ***** válasza:
egyébként már létrehozták a külön kategóriát..
2011. nov. 17. 18:35
 15/19 A kérdező kommentje:

A válaszíró 76%-ban hasznos válaszokat ad.

a te tiszteletedre meg egy halogödröt kéne létrehozni

2011. nov. 17. 19:19
 16/19 anonim ***** válasza:

Tapló gomba!

Tartsd meg magadnak a spóráidat!

2011. nov. 18. 10:14
 17/19 anonim ***** válasza:
Ha az emberek ismernék egymást nem itt kérdeznék meg,hanem tudnák mire vágyik a másik.Szomorú hogy lassan kell ilyen kategória.Meg kéne a hogyan beszéljünk egymással párkapcsolatban őszintén kategória is elkélne itt, és akkor talán nem lenne ennyi: Ugye megcsal?Ugye nem szeret,stb cimű ostoba kérdésekkel teli az oldal.
2011. nov. 18. 23:51
 18/19 anonim ***** válasza:
támogatom az ötletet
2011. nov. 24. 17:31
 19/19 anonim válasza:
Szerintem is hasznos lenne! :)
2015. dec. 15. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!