Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatban ti hogy...

Párkapcsolatban ti hogy csináljátok, közös vagy külön kasszán vagytok?

Figyelt kérdés
Együtt élek a párommal, közös kasszán vagyunk, de az anyagiak nekem fontosabbak,lány létemre sokkal többet teszek meg érte, egész nap dolgozom, reggeltől estig, a barátom meg nem szeret 8 óránál többet dolgozni. Neki van autóhitele, meg közös albérletünk, sokszor én egészítem ki a fizuját,mert nem elég neki, az autótörlesztő és albérlet túl sok együtt. Ti elviselnétek, hogy ő otthon pihizik,amikor én gürizek, de amikor kevés a lóvé, akkor jól jön, hogy van pénzem.

2013. febr. 1. 10:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Hát azért szerintem nem várható el, hogy napi 16 órát dolgozzon azért, mert Te munka mániás vagy. Én elhiszem, hogy kell a pénz, de ennyire? Hisz így alig találkoztok, milyen kapcsolatotok lesz pár év múlva.

Nekem nagyon nem tetszene, ha 8 órát tisztességesen ledolgoznék, besegítenék a házimunkába, és még el akarnának küldeni dolgozni, mert a párom szerint ez a helyes hozzáállás.

Viszont abban igazad van, hogy a kocsit rendezni kéne, akár közös névre, így nem tisztességes.

2013. febr. 1. 20:26
 22/23 anonim válasza:

Én egy 22 éves nő vagy és havonta 75 ezret rakok a kasszába. A párom 26 és ő 46-ot (félállása van, közbe egyetemre jár, nekem a pénz az árvaságim és még én is suliba járok.)

Egyszerűn én elkérem a pénzét kiveszem mindazt amit kell (reszi, tv, net, bérletek, különóra ilyesmi) és ami marad abból járunk vásárolni. Elmegyünk a boltba és megvesszük a vacsinak valót... ezt csináljuk mindig a hónap végéig... Ha valakinek kell valami plusz (ruha, hajfesték, neki gitárhoz alkatrész vagy bárkinek bármi) azt is megvesszük a "maradék" pénzből. Szóval nálunk így megy. van egy Olyan pénztárcánk amibe fakkon ként meg van határozva hogy milyen pénz megy oda... (mint írtam rezsi, net, tv bérlet...) és van egy amibe a "maradék" megy. Bár én intézem az anyagi részeket (ha ő hozna több pénzt haza akkor is így lenne, mert én főzök, és mosok, én tudom mi az amire szükség van vagy épp kifogyott a konyhából vagy a lakásból, tudja hol van az a családi pénztárca és bárki bármikor kiveheti ami kell. Persze ez csak akkor működik, ha feltétel nélkül megbízol a másikban, szerencsére nekünk nincs mitől félni.

2013. febr. 2. 17:53
 23/23 anonim válasza:
2013. febr. 2. 17:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!