Mi a véleményetek arról, aki a hétköznapokban így öltözik?
Van egy csop.társam az egyetemen, 20 éves és ezekhez hasonló ruhákat vesz fel. A véleményemet inkább megtartom magamnak, ti mit gondoltok egy ilyen csajról?
Igy oltozkodom, ebben a stilusban.
Foiskolan is igy oltozkodtem.
Vegig dilgoztam, munkahely es eloadasok kozott ingaztam, a munkahelyemen pedig nem is igazan jelenhettem volna meg tornacipoben, farmerban.
Na jo, nem csak muszajbol oltoztem igy, eleve ilyen a stiludom, igy erzem jol magam.
A mai napig.
Pedig most nem dolgozom, nem tanulok, a gyermekeimmel vagyok.
Igen, siman elmegyek igy az oviba, vagy csavarogni a gyerekekkel a belvarosba, vagy a ferjemmel valahova.
Nem erdekel, h ez nem egyszeru, vagy nem altalanos. Nem log ku sem a fenekem, sem a cicim, nem vagyok kozonseges, vagy kirivo.
Nyilvan mast is hordok, nekem is van farmerom, gumicsizmam is, hoban, sarban nem igy megyek az erdobe kirandulni.
Húúúú, ezek nagyon szép ruhák!
Nem tudom, hogy miért zavar téged, hogy így öltözködik?
Nem k.urvás, nem kirívó!
Bocsi, a beszólásért! De szerintem féltékeny vagy rá..., vagy ha nem rá akkor az ízlésére, egyediségére vagy a ruháira...Nőknél ez gyakran előfordul!
Mi baj lenne vele? Csinos, elegáns! Én is elegánsan öltözködök, farmer már hónapok óta nem volt rajtam, csak ruhákban, szoknyában járok, elegáns blúzokkal, blézerekkel. Így érzem magam nőiesnek, csinosnak. Így jártam egyetemre is, és így járok dolgozni is. Nem értem mi ezzel a probléma.
Szerintem is inkább azzal van a baj, hogy a mai lányok nagyrésze el se tud mást képzelni, mint a farmer-póló-tornacipő kombót, a másik részük meg izléstelenül és ribancosan öltözködik. Kevesen tudnak igazán nőiesen és kifinomultan öltözni. Te meg ne irigykedj, hanem szerezz be pár nőcis ruhát magadnak:)
Csinos. Ha jól áll neki, akkor hajrá.
Nekem kényelmetlen lenne ez a stílus, főleg hogy tömegközlekedek, na meg a szoknyát se szeretem, de máson tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!