Nők! Nektek mennyire fontos hogy a barátotok hogy öltözik?
Mivel velem jelenik meg, adjon magára. Nem kell a legutolsó divat szerint öltöznie (sőt!), de nézzen ki az ízlésének megfelelően. Ne legyen elhanyagolt semmiképpen. Szerintem ez alap.
Tehát nekem fontos, hogy hogyan öltözik ez valamennyire engem is minősít.
Nekem is fontos.
De nem úgy hogy legutóbbi máskás divatos ruhák,hanem hogy olyat vegyen fel ami illik hozzá és férfias.
Mondjuk ezzel sosem volt gond,tudja mik állnak jól neki.
Bár hacsak nem strandon ismerkedik valaki,ahol alig van rajtad ruha,akkor ugyis látom tetszik-e az öltözködése.Ha nem,nem is ismerkedtem volna.
Én úgy öltözködöm, ahogy nekem és a páromnak tetszik, a párom pedig szintén mindig kikéri a véleményemet, hogy szerinte ez a póló mehet-e ezzel a nadrággal, én pedig őszintén elmondom neki, ha nekem nem tetszik. Ő ugyanúgy megmondja, hogy neki ez a szerelés baromira nem tetszik, ne vegyem meg. Számomra a párom véleménye a legfontosabb és számára is az enyém szerencsére. :)
Nem fontos, hogy iszonyat divatosan öltözzön, de az, hogy ízlésesen és ápoltan jelenjen meg, az igen. :)
A divat engem nem érdekel, mert más a stílusom (bár azon belül elegánsan, nőiesen öltözködöm), de ha a párom topisan jelenik meg, amikor együtt megyünk valahova, be tudok rágni.
Nem azt várom el, hogy olyasmit húzzon magára, ami nem az ő stílusa, amiben nem érzi jól magát, de azt igen, hogy a saját ruhái közül ne a leglógosabbat, legigénytelenebbet vegye olyankor fel, és ne úgy nézzen ki, mint az öcsém. (Pláne hogy neki velem abszolút nem kell szégyenkeznie, sőt.)
Szerintem ez nem nagy kérés, igazából ő is elismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!