Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek a magassarkút, valamint fontos-e hogy
magassarkúban is magasabb legyen nálatok a barátotok,
vagy elég ha "simán" az?
hát szerintem elég fontos hogy magasabb legyen nálad.:) egy fejjel azért lehet magasabb nálam, de ne legyen felhőkarcoló sem. és ha magassarkút veszünk ügyelni kell arra, hogy ne lógjunk túl rajta, mert azzal ő is zavarba jöhet
2011. jún. 13. 22:35
2/10 Virgusz válasza:
Hát a magassarkú nem túl egészséges ha gyakori a viselete, és fáj is benne az ember lába (cipőfüggő, és nem mindegy hova mész benne ) de amúgy nekem pl fontos az is hogy magasabb legyen nálam. Ha magassarkúban vagyok hála istennek a párom egy két cm-rel de magasabb. Én szeretem ezt az érzést, nyugodtan kihúzhatom magam mellette és hozzábújhatok ugyanúgy mint máskor, nem kell attól tartanom, hogy majd lenézek rá onnan fentről :)
2011. jún. 13. 22:37
3/10 A kérdező kommentje:
akkor ha magassarkúban 1-2 centivel magasabb az is jó?
Nekem nem elég, ha csak cipő nélkül magasabb, mert magassarkút általában szórakozáshoz v ünnepi eseményekre veszek fel - és ott nekem fontos, hogy legalább egyforma magasak legyünk. Bár nekem elég az is, ha az a magas sarok csak 3-4 cm, mert eleve 170+os vagyok
2011. jún. 13. 22:38
Én nem vagyok oda a magassarkúkért, bár ez főleg annak köszönhető, hogy sokáig béna voltam és nem is tudtam benne rendesen menni. Azóta rájöttem, hogy van amelyikben könnyebb járni és én pont rosszat fogtam ki elsőre. Amúgy kicsi vagyok és jó érzés ha pár centivel magasabb lehetek. Viszont azt vettem észre, hogy a pasiknak pont az tetszik, hogy én ilyen pici vagyok, szal nem töröm magam hogy magassarkút hordjak, inkább meghagyom az ünnepekre, a kiöltözősebb alkalmakra.
Ha a pasim alacsonyabb lenne nálam, amikor én magassarkúban vagyok az zavarna. De nem fenyeget a veszély, csak 160 cm vagyok.
19/L
2011. jún. 13. 23:55
én soha nem vennék fel magassarkut nagyon utálom.egyik exem mondta mindig vegyek fel azt.hát mondtam neki nem mivel igyis akkora vagyok mint ö.mostani párom fél fejjel nagyobb és nekem ez a tökéletes.nem veszek fel mellé se magassarkut mert igy szeretem pont a méret különbséget.magasabb pasi nem kéne,mert zavarna és nem vennék fel csak azért magassarkut mert ő annyira nagy.
171 cm vagyok am párom 180 körül.
2011. jún. 17. 12:02
szeretek magassarkút felvenni és fontos h a párom magasabb legyen nálam úgy is.
2011. jún. 17. 12:27
Én épp a volt párom miatt szoktam le teljesen a magassarkúról mert hihetetlenül zavart, hogy úgy már alacsonyabb nálam. Egyébként egyforma magasak voltunk ha lapos cipő volt rajtam. A jelenlegi párom 195 cm én 173 cm tehát most nincs ilyen gondom és fogalmam sincs miért, de sokkal felszabadultabban sétálok vele és most már hordhatnék újra magassarkút, de 5 év kihagyás után valahogy nem fűlik hozzá a fogam :D
2011. jún. 17. 14:49
Igen fontos. Viszont az én párom is alacsonyabb lesz nálam, ha magassarkút húzok:(
2011. jún. 17. 15:28
Én azt szeretem, hogy a barátom mindehogyan magasabb nálam. Magassarkúban és nélküle is. :)
16/L
2011. jún. 17. 16:30
Kapcsolódó kérdések: