Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogy a kiszemelt csajnál alapon magasabb vagyok, de ha magassarkúban van akkor ugyanakkorák, vagy ő 1-2 centivel magasabb?
nyilván nem az a pár centi fog dönteni "élet és halál között".
Az hogy ilyen gyengeelméjű vagy, hogy ilyenek fölmerülnek a fejedben, sokkal inkább..
A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:48
Ott a pont:P xDD
MOst mé oltjátok szegény srácot...
Én is így jártam, ha magassarkút húz a csajom, kb egymagasak vagyunk, ill. tán magasabb is...
Engem igenis frusztrál sokszor hogy olyan magas mint én, szeretem ha alacsonyabb a nő, van kire vigyázni, félteni, óvni....
22/F
Használj talpbetétet! 1-2-3-4-et!:D
Stohlról például egy idő után simán el lehet felejteni, hogy alacsonyabb a partnereinél. Jól csinálja valahogy!
Kedves Kérdező!
A lánnyal semmi probléma, de te egy torz kis liliputi lehetsz a csöppnyi kis termeteddel! Keresgélj a saját súlycsoportodban!
Üdv.: 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!