Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj, hogy a kiszemelt csajnál alapon magasabb vagyok, de ha magassarkúban van akkor ugyanakkorák, vagy ő 1-2 centivel magasabb?
"És mindketten alacsonyabb tipusuak vagynuk, én 170-171, ő 167-8"
Te vagy alacsony, a lány nem az:D Kate Moss topmodell is 168cm :D
Amúgy a 170-171 centis fiúhoz a tökéletes nő a 155-157cm. Nos ez az alacsony. Persze nem "illés" szerint választunk párt.
Szomszéd bácsi feleség 12 centivel magasabb nála.
50 év házasság...
Ha ennyire zavar, hordj Buffalot, akármilyen undorító is!
Én is 167-168 cm vagyok mint a barátnőd, de nekem is volt már olyan barátom, akivel, ha magassarkúban voltam, kb. egymagasak voltunk. Ha max. 1-2 centi az eltérés, az nem gáz szerintem, de múltkor például bepróbálkozott nálam egy srác, aki jóval alacsonyabb volt nálam. Élből lepattintottam:)
Viszont ti már együtt vagytok, és sztem ha a barátnődet nem zavarja, akkor téged se zavarjon a dolog.
Ne hülyéskedj :) Nem gáz vagy baj ha a lány magasabb :) csak ne 2 fejjel legyen :)
Egyik barátnőm szintén magasabb a barátjánál, a srác 175 a csaj 183, és már 4 éve együtt vannak :) Gondolod hogy az a néhány centi bármit is számít?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!