Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk, ferfiak! Mit gondoltok akkor, ha egy csaj miniszoknyaban es magassarkuban van, ti pedig lentrol fel megnezitek? Jot vagy rosszat jelent?
A srác azt gondolja rólad, hogy nem szereted a kék színt, és mosogatáskor túl sok vizet használsz. Mi pedig azt, hogy elfelejtettünk narancsot venni a piacon. Esetleg arra, hogy mandzsetta.
(még mindgi nem értem, miféle idióta logika alapján próbálják egyesek tőlünk megtudni, hogy egy vadidegen mire gondolt...)
Aki hétköznapra így öltözik, arról azt hogy agyatlan k*rva, megnézem én de csak azért hogy magamban lehordjam, minden szerencsétlennek.
Nem kenyerem az efféle szoknyás tűsarkús nő.
A sportos laza öltözéket kedvelem rajtuk.
Arra akarsz kilyukadni h áll-e a f*szom mikor rátok nézek, nyugodt lehetsz nem szokott, csak normális nőkre.
19/F
Lehetőségek:
1. Jézusom, hogy lehet így kijönni az utcára!
2. Aszta, dögös a csaj, szúrnám!
De hogy melyiket gondolta, azt talán soha nem fogod megtudni. :)
Magamból ki indulva, azért nézném meg, mert tetszene, én olyat soha nem nézek ami nem tetszik, legyen szó akár miről, más részt öltözködése alapján nem lehet megítélni senkit, attól hogy a k*rvák nagy része miniszoknyát meg magas sarkút visel, attól még nem lesz k*rva senki, aki nem dugadja meg magát 50 palival egy diszkóban.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!