Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felvegye egy lány a magassarkút, ha abban már magasabb mint a barátja? Mit gondoltok lányok/fiúk?
Pl. ha egyforma magasak vagytok, de egy 10 centis sarokkal már láthatóan magasabb leszel, mint a fiú. És előfordulhat, hogy elegánsan kell öltözködni vagy egyszerűen csak van egy cipő amit nagyon szeretsz és ha a barátoddal mész bulizni vagy valahova, akkor is azért néha fel szeretnéd venni. A fiúk ilyenkor nagyon kiakadnak, vagy nem is érdekli őket? Mert az egojuk nem hinném h engedné, h bevallják, zavarja őket, ha a barátnőjük magasabb.
20/L
Ego nem ego, én azért nem örülnék ha a barátnőm 10 centivel magasabb lenne nálam. Biztos megjegyezném, hogy nem tetszik a magassarkúja.
Bár a barátnőm akár vehetne fel 15 centi magassarkút, akkor sem lenne nálam magasabb :)
Nézze meg az ember ezeket a nyápic, önbizalomhiányos hímeket... :D
Szégyellhetitek magatokat, ha számotokra a férfiasság fokmérője az, hogy magasabbak legyetek a barátnőtöknél. :D
Hát nekem pont ez van, épphogy magasabb nálam a barátom, viszont van nem is egy 10-12 centis sarkú cipőm, sőt még van platformos is ami aztán extra magas. Néha felveszem és a barátom szerint nagyon dögös, de azért látom h kicsit idegesíti h magasabb vagyok nála, de én még cukkolni is szoktam néha ezzel. xD Ami aztán meg is teszi a hatását mert ha hazaérünk mindig leteper az ágyra h éreztethesse velem h hiába vagyok magasabb :) úgyh én azt modnom fiú függő valakit biztos annyira idegesít h besértődik de megint van akinek még be is jön.
21/L
Azért elég sok párt látok, ahol a lány magasabb... mondjuk igaz, meg is nézem őket :) bár bennem azt a hatást kelti inkább h na ők biztos nagyon szerelmesek egymásba!
Amúgy találkoztam már én is olyan fiúval aki nem titkolta, h a magasabb csajokra bukik. csak sztem kevés ilyen van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!