Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én (lány) 168 ő pedig 174 cm....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én (lány) 168 ő pedig 174 cm. Általában magassarkút hordok de akkor én magasabb vagyok nála. De viszont kezdek beleszeretni. Mit tegyek? Kilépjek még most amíg lehet?

Figyelt kérdés
2 hete randizgatunk, eleinte azt hittem csak barátok leszünk, mert nagyon alacsonynak találtam. DE ahogy egyre többet találkoztunk valami nagyon megfogott benne, és kezdek nagyon beleszeretni.Mit tegyek? kilépjek még most ebből az egészből? Nekem nagyon tetszik mag a személyisége ,stílusa ez fogott meg. A környezetem szerint viszont sokkal jobb nő vagyok mint ő fiúba..(nem egositaságból írom, csak idézem) Mit tegyek?Ti mit tennétek? 20L
2010. dec. 18. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, de 20 éves létedre elég hülye gondolkodásod van...
2010. dec. 18. 19:15
 2/10 anonim ***** válasza:
lépj ki a widowsból. :)
2010. dec. 18. 19:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én letojnám a magasságot, és másoknak a véleményét és ha beleszeretnék, akkor miért ne... :)
 4/10 anonim ***** válasza:
azta.. ha tényleg kezded megszeretni akkor mi a .... lépnél ki most csak azért mert mások mit mondanak , vagy magassarkúba magasabb vagy ? te jó ég
 5/10 anonim ***** válasza:
A fiú is hordjon magassarkút,és kicsit glancold ki külsőleg,hogy legalább olyan jó pasinak tűnjön,mint amilyen te jó csaj vagy..
2010. dec. 18. 19:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

a 174 k*rvára nem alacsony szivi....Én is annyi vagyok, és még senki se panaszkodott...:D

ha magas nagyf*rkúkat akarsz randizgassá 2 méteres culákkal...

2010. dec. 18. 19:24
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

azért sztem nem fontosabb a magassarkú mint a szerelem..Lehet hogy ő lesz a nagy Ő te pedig elszalasztod.

A mi kapcsolatunkban a barátommal az van, hogy én sokkal alacsonyabb vagyok(a válla fölé érek egy picivel), és nem is szeretem a magassarkú cipőket. De mégis vele vagyok szeretem és őis engem már majdnem egy éve.

Arról nem is beszélve, hogy nekem is azt mondják az ismerősök h "túl szép vagyok hozzá". De én lesz@rom. Addig ameddig boldog vagyok így, addig biztos hogy nem szakítok vele, csak ha már nem fogom szeretni..:)

20L

2010. dec. 18. 19:28
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Úristen. A barátom pont olyan magas, mint én, és zavartalanul hordom a magassarkút. Mellesleg soványabb, pedig én sem vagyok több 51 kilónál. Pattanásos az arca. És az orra is görbe. Mi majdnem 8 éve együtt vagyunk. Ennek valószínűleg ahhoz lehet köze, hogy a kapcsolatunkban elenyésző szerepet játszik az a szempont, hogy miként mutatnánk együtt egy címlapfotón, valamint a környezetemet sem kérdeztem, hogy elég jó-e hozzám. Ne légy már ilyen felszínes.
2010. dec. 18. 19:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én FÉRJEM alacsonyabb mint én. Amúgy ő is kb. 173-174, én meg 177. Na és? Kit érdekel? Nem hordok magassarkút, csak nagyon-nagyon ritkán.. még az esküvőn is lapostalpú cipő volt rajtam.

Én is hallottam másoktól, hogy furcsa, hogy én vagyok a magasabb, de engem nem zavar. Nekem ő minden tekintetben megfelel, nem akarnék se ilyenebbet, se olyanabbat, se magasabbat. Ez annyira részletkérdés...

2010. dec. 18. 20:25
 10/10 anonim ***** válasza:
A magassag nemkellene szamitson egy kapcsoladba, hany eves vagy, hogy szerinted ez olyan fontos???
2010. dec. 18. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!