Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én (lány) 168 ő pedig 174 cm. Általában magassarkút hordok de akkor én magasabb vagyok nála. De viszont kezdek beleszeretni. Mit tegyek? Kilépjek még most amíg lehet?
a 174 k*rvára nem alacsony szivi....Én is annyi vagyok, és még senki se panaszkodott...:D
ha magas nagyf*rkúkat akarsz randizgassá 2 méteres culákkal...
azért sztem nem fontosabb a magassarkú mint a szerelem..Lehet hogy ő lesz a nagy Ő te pedig elszalasztod.
A mi kapcsolatunkban a barátommal az van, hogy én sokkal alacsonyabb vagyok(a válla fölé érek egy picivel), és nem is szeretem a magassarkú cipőket. De mégis vele vagyok szeretem és őis engem már majdnem egy éve.
Arról nem is beszélve, hogy nekem is azt mondják az ismerősök h "túl szép vagyok hozzá". De én lesz@rom. Addig ameddig boldog vagyok így, addig biztos hogy nem szakítok vele, csak ha már nem fogom szeretni..:)
20L
Az én FÉRJEM alacsonyabb mint én. Amúgy ő is kb. 173-174, én meg 177. Na és? Kit érdekel? Nem hordok magassarkút, csak nagyon-nagyon ritkán.. még az esküvőn is lapostalpú cipő volt rajtam.
Én is hallottam másoktól, hogy furcsa, hogy én vagyok a magasabb, de engem nem zavar. Nekem ő minden tekintetben megfelel, nem akarnék se ilyenebbet, se olyanabbat, se magasabbat. Ez annyira részletkérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!