Szerintetek gáz ha egy 35éves nő így öltözik? Főleg ha van férj és gyerek is, mert tegnap ezen vitatkoztunk a nővéremmel aki szerint egy anya ne öltözzön így.
Nem lehet a képet megnyitni...
Szerintem nincs olyan hogy anyukás ruha,meg nem anyukás ruha!
Én, ha 35 éves leszek nem hiszem, hogy így fogok öltözködni. Már ha nem fogok úgy kinézni, mint most, 21 évesen, mert akkor bepróbálkozom itthonra egy ilyen összeállítással. :)
Na jó, komolyra terelve a szót... Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy nagyon csinos, fiatalos, 35 éves anyuka így öltözzön. De ehhez tényleg az kell, hogy fiatalos legyen. Hiszen ezt az öltözetet huszonéveseknek tervezték, és láttam már itt-ott olyan negyveneseket, ötveneseket, akik azt hittek, hogy nagyon szuper alakjuk van, szuper kisugárzásuk van és még csak most múltak 18. Az inkább nevetséges. Tehát máson nem botránkoztatna meg, mindenkinek a szuverén joga, hogy mit vesz, amíg ízléses, ha nem... Utána még ne csodálkozzon, ha megmosolyogják...
Én tanítónak készülök, tehát már most sem öltözködöm így, annak ellenére, hogy nagyon csinos és egy buliban gondolkodás nélkül felvenném a short+top összeállítást. Szóval, valószínű, hogy 30 fölött is maradok a diszkrét, szolíd eleganciánál, ahogyan most is öltözködöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!