Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz ha egy 35éves...

Szerintetek gáz ha egy 35éves nő így öltözik? Főleg ha van férj és gyerek is, mert tegnap ezen vitatkoztunk a nővéremmel aki szerint egy anya ne öltözzön így.

Figyelt kérdés

[link] Jpg

Ti mi az amit már nem vesztek fel 30 felett??

2010. jan. 28. 08:44
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

[link]

bocs nem jó a link

2010. jan. 28. 08:48
 2/22 anonim ***** válasza:
nincs fenn kép linkeld be úrja.
2010. jan. 28. 08:48
 3/22 anonim ***** válasza:
84%
Hát ha jól áll neki akkor miért ne??? Ha valaki anya akkor már nem nő??? Egyébként sok nővel ez a gáz... szülnek, aztán átvedlenek anyává... nem fogynak le, nem adnak magukra, sz@rnak bele mindenbe... mert ők ANYÁK lettek... vicc. Aztán csodálkoznak, ha apu félremegy... Szerintem minden életkorban az adottságokhoz mérten előnyösen kell öltözködni... ennyi.
2010. jan. 28. 08:51
 4/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem lehet a képet megnyitni...

Szerintem nincs olyan hogy anyukás ruha,meg nem anyukás ruha!

2010. jan. 28. 08:51
 5/22 anonim ***** válasza:
68%
Én is megszólom közbe aki durván átlépi a határt az öltözetével. De csak lehet azért mert irigy vagyok és látom h bezzeg neki milyen jól áll.:)) Lehet h a nővéreddel is csak ennyi volt. De azért te se vidd nagyon túlzásba.
2010. jan. 28. 08:54
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó alakja van miért ne? attól ha valakinek van gyereke meg már 30 felett van, nem kell zsákot húzznia magára..
2010. jan. 28. 08:55
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Én, ha 35 éves leszek nem hiszem, hogy így fogok öltözködni. Már ha nem fogok úgy kinézni, mint most, 21 évesen, mert akkor bepróbálkozom itthonra egy ilyen összeállítással. :)

Na jó, komolyra terelve a szót... Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy egy nagyon csinos, fiatalos, 35 éves anyuka így öltözzön. De ehhez tényleg az kell, hogy fiatalos legyen. Hiszen ezt az öltözetet huszonéveseknek tervezték, és láttam már itt-ott olyan negyveneseket, ötveneseket, akik azt hittek, hogy nagyon szuper alakjuk van, szuper kisugárzásuk van és még csak most múltak 18. Az inkább nevetséges. Tehát máson nem botránkoztatna meg, mindenkinek a szuverén joga, hogy mit vesz, amíg ízléses, ha nem... Utána még ne csodálkozzon, ha megmosolyogják...

Én tanítónak készülök, tehát már most sem öltözködöm így, annak ellenére, hogy nagyon csinos és egy buliban gondolkodás nélkül felvenném a short+top összeállítást. Szóval, valószínű, hogy 30 fölött is maradok a diszkrét, szolíd eleganciánál, ahogyan most is öltözködöm.

2010. jan. 28. 08:57
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Tényleg röhej: ha a mama nem divatozik, akkor az van, hogy nem tart lépést a többi nővel és a férje másfelé fog nézelődni. Ha viszont próbál trendi lenni, akkor netán ciki lesz.
2010. jan. 28. 08:59
 9/22 anonim ***** válasza:
78%
Hát,nem néz ki rosszul de szerintem se,ha nem muszáj. Vannak olyan divatos nök akik gyerek szülés után is,kedvelnek magukra adni és feltünöen jól kinézni,ha nincs mögötte vele más szándék akkor egészségükre.
2010. jan. 28. 09:00
 10/22 anonim ***** válasza:
69%
Hát némelyik elég gáz a linken, de vannak nagyon ízléses ruhák is. De embere válogatja szerintem. Én a huszas éveim elején sem vettem fel ennyire merész darabokat, mint egy-kettő a linken, amit bemásoltál. Az a hosszú blúz övvel című két összeállítás elég merész így. Szóval én ha nem lenne gyerekem, akkor sem vennék fel ilyen ruhát nem csak 30 felett, de még 20 körül sem. De a többi szerintem rendben van, én nem találok kivetnivalót benne. Attól még mert egy nőnek van gyereke, nem kell csadorban járni és öregasszonyos cuccokba de azért utcalánynak sem kell öltözni.
2010. jan. 28. 09:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!