Szerintetek gáz ha egy 35éves nő így öltözik? Főleg ha van férj és gyerek is, mert tegnap ezen vitatkoztunk a nővéremmel aki szerint egy anya ne öltözzön így.
2010. jan. 28. 08:44
21/22 anonim válasza:
szia! a csinos nem egyenlő a kihívóval. a legtöbb ruha a megadott linken igencsak fiatalos. alapszabály, hogy ha egy 30 éves nő úgy próbál öltözni, mintha 16 lenne, az nevetséges. és ez nem függ össze azzal, hogy van-e családja vagy nincs :)
22/22 anonim válasza:
Én is azon a véleményen vagyok,hogy egy jó testi adottságokkal rendelkező,jó alakú,fiatalos,fitt anyuka is nyugodtan divatozhat,és hordhat ilyen ruhákat,ha jól áll neki,és jól érzi benne magát!A divat,és a csinosság nem csak a huszonévesek kiváltsága.Egyébként az oldalon a legtöbb ruhadarab csinos és ízléses szerintem,bár vannak kihívóbb darabok is,viszont ha valaki be meri vállalni,miért is ne tehetné meg ezt akár 30 felett is,szülés után?Vagy ő már vegyen fel zárt garbókat,csak azért,mert férje és gyereke van,s mert nem 20 éves?Nem a középkorban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!