Szerintetek gáz ha egy 35éves nő így öltözik? Főleg ha van férj és gyerek is, mert tegnap ezen vitatkoztunk a nővéremmel aki szerint egy anya ne öltözzön így.
ha jó az alakja, akkor egyáltalán nem gáz!
30 felett? ne viccelj már, az még fiatal!
én 29 vagyok, és eszem ágában sincs 1 év múlva eltemetnem magam, már ami az öltözködést illeti:) és van férjem, gyerekem.
:D
9.29 !
Azt gondolom, a látott anyuka szoknyája marad mindig ugyanolyan hosszú, de a gyerek feje hamarosan e fölé kerül... Nem lesz sokáig probléma.
Az szokott a baj lenni, mikor mindenáron tininek öltöznek az idősebbek. A divat mindig lehetőséget ad az egyéni stílus kialakítására, jelzi az illető önkifejezését. Izgalmas dolog, én is szeretem ötven felett. Bármit fel lehet venni, ami jóízlésre vall. De a jóízlés fogalmát egyesek nagyon is másképp értelmezik...
Ajjaj, akkor 3 év múlva meg kell válnom a ruhatáram felétől??? :(
Najó, nincs olyan, amit a 30. szülinapomtól nem veszek fel. K*rvásat azelőtt sem vettem fel és azután sem fogok. Majd szép lassan fog megváltozni a ruhatáram, mert vsz 60 évesen nem olyanokat fogok hordani, mint most. Bár anyukám és az én ruhatáram nem sokban tér el, pedig ő már 50. Hozzáteszem: visszafogott, csinos, nem öregasszonyos ruhákról van szó.
Anyuka vagyok, de még nem 35.
Némelyik ruha olyan, mait most sem vennék fel, de legtöbbjüket simán felvenném.
Szültem, a gyerek az első az tény. Nem a régi(még) a testem az is tény. DE! Attól. hogy van egy gyerekem még ugyanaz a nő vagyok, aki előtte voltam, csak mostmár anya szerepet is betöltök. Eszemben nincs otthonkát húzni, zsíros hajjal és bőrrel, kinyúlt pólóban szaladgálni vagy éppen azért idióta ruhákat viselni, mert már van egy gyerekem. Ameddig egy anyuka alakja engedi és jól érzi magát benne, addig sima-lazán hordjon csini ruhákat.
Sokan nagyon szélsőségesen viszonyulnak ehhez a témához. Miért kéne (egyáltalán mondta-e valaki), hogy 30-on fölül minden nőnek otthonka, elnyűtt póló, lyukas, kopott szabadidő, 3 cm-es lenövés és zsíros haj összeállítás dukál? Egyáltalán nem mondott ilyet senki. Egyszerűen az a kérdés, hogy 35 körül felvennél-e valamit a képen látható darabokból.
Én azt mondom, hogy van egy határ, amit meg illik húzni, ha már gyereke van az ember lányának (akár 20, akár 30 éves). Pontosan arra gondolok, hogy elég kínos lehet, ha pl. kibuggyan a cici, ha behajolsz a babakocsiba. Illik és praktikus is ilyenkor kevésbé merészebb ruhákat viselni (a merész nem egyenlő a nőiessel!!!). Egy 35 éves nő is lehet csinos, fiatalos, elegáns, nőies. Ez ízlés és adottság kérdése. (Gondolok arra pl., hogy kissé ciki, mikor kibuggyan a "husi" a szűk naciból, de ez minden korosztályra igaz.) Az igényes, csinos, saját stílusnak megfelelő öltözködés nem csak a huszonévesek kiváltsága, de nem is csak a harmincasoké! 50-60 évesen is lehet valaki stílusos, csinos. (És még afölött is!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!