Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hölgyek! Mit szólnátok ha...

Hölgyek! Mit szólnátok ha kiderűlne hogy a férj jelöltetek egy nagy nőcsábász volt?

Figyelt kérdés
Nem vetíteni akarok de rengeteg nővel volt dolgom úgy 16 éves koromtól kezdve 27 éves koromig.Volt hogy egyszerre 3 csajom volt.Szám adatokat nem mondok de rengeteg nőnek megfordultam az ágyában vagy ők az enyémben.Sokszor gondolkodom hogy ilyen sok szexpartner normális e..jobbnál jobb csajokat s nőket kaptam meg és persze ki állt volna ellen a lehetőségeknek?Viszont néha mintha bűntudatom lenne,pedig már régen vissza vettem a tempóbólés volt komoly kapcsolatom is,és jelenleg is van.
2013. jan. 29. 18:08
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
63%

Mindenki követ el hülyeségeket.

A kardinális kérdés az, hogy elköveti-e újra a hülyeségeket, vagy sem.

Ja, amúgy a válasz: bíznék abban, hogy kellőképpen felnőtt szellemileg, és ismerem eléggé.

2013. jan. 29. 19:23
 32/37 anonim ***** válasza:
24%
Tényleg gusztustalan, már lassan nincs értelme ide írogatni. Egész oldalak válnak értelmezhetetlenné. Ennyi erővel a válaszokat is megírogathatnák helyettünk. Rengeteget romlott itt a színvonal.
2013. jan. 29. 20:07
 33/37 anonim ***** válasza:
80%
A múltad nem zavarna. Az annál inkább, hogy képtelen vagy helyesen írni.
2013. jan. 29. 20:20
 34/37 anonim ***** válasza:
77%
Lehet,hogy a moderátor -(minden tiszteletem)az egyik volt csajod, mondjuk a 32-ik:)
2013. jan. 29. 20:25
 35/37 anonim ***** válasza:
19%

Engem egyáltalán nem érdekelni a múltja, még kicsit örülnék is, hogy már volt kalandja. Így ha végül mellettem megmarad akkor tudom, hogy a puszta kíváncsiság nem fogja félrevinni, hogy vajon milyen lehetne egy egyéjszakás, mivel tudja mit várhat tőlük.

Szóval engem nem zavarna, az a lényeg ami most van.

2013. jan. 29. 21:34
 36/37 anonim ***** válasza:
76%
Jobb ha nem tudom, viszont ha megtudom boldog lennék a múlt időtől, bár lehet elbizonytalanodnék!
2013. jan. 29. 22:41
 37/37 anonim ***** válasza:
69%
Az én férjemnek még fiatal, szinte kamasz korában volt egy hosszú kapcsolata, 3 éves. Ezután jött az a korszak, mikor kiélte magát. Számadatot én sem tudok, de nem csodálnám, ha 3 jegyű szám lenne az ágybavitt nők száma. És nem csak mesélte, ismertem őt már rég, csak soha nem beszéltem vele azelőtt, de mindig is nagy nőcsábász hírében állt, nem egy nő szívét törte össze, és én erről tudtam. Később megismerkedtünk, egymásba szerettünk, engem csak több hónap után vitt ágyba, de a szüleinek sokkal hamarabb bemutatott (holott a kalandjairól ők szerintem a mai napig nem tudnak). Hogy érdekel-e, hány nővel feküdt-e? Nem. Mostmár csak velem fekszik, engem szeret, engem vett feleségül és kész. Szerintem nem normális ilyen sok szexuális partner, nekem nem is volt, de ti ezt már nem tudjátok visszacsinálni. Nektek ez volt a jó és kész. Ha valaki szeret, elfogadja ezt. Van, aki ezellen kézzel-lábbal tiltakozik, az meg nem jönne össze ilyen emberrel.
2013. jan. 30. 19:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!